donderdag 3 september 2009

Het beloofde filmpje (voor de snelle lezer)

Zie daar. Als een volleerd camjo *ahum* ben ik rondgegaan in huis.
Hier en daar is het best nog een kale boel maar stukje bij beetje komt daar vanzelf verandering in.

Prioriteit één zijn gordijnen. Voor aan de achterkant beneden. Want daar is het etalageëffect nog steeds aanwezig. Of om met Sjoerd te spreken "we zitten in de kijker". En nu de dagen zo zoetjes aan weer korter beginnen te worden is dat niet echt behaaglijk.

Wat ik daarna in willekeurige volgorde maar op korte termijn graag gerealiseerd zie is de montage van een kapstok in de hal en het op diverse plekken bevestigen van schilderijophangrails. Anders staat onze uitgebreide kunstverzameling ook maar zo te verstoffen in de garage.

De achtertuin is op de beplanting na af. Als het goed is wordt volgende week wat groenblijvende clematis armandii *schudt ze casual uit haar mouw* tegen het hek tussen het huis en de garage aangezet. Kan dat alvast welig gaan tieren. In het najaar wordt langs de rest van het hekwerk haagbeuk geplant. Dat schijnt pas te kunnen nadat er een ingewikkeld biochemisch proces met bacteriën en wortels overheen is geweest. Of zo. Het zal wel. De rest van de planten volgt pas in het voorjaar. De voortuin tot slot is nog een beetje een bende. Dat komt doordat we nog geen stoep hebben. Niet eerder dan ergens in november is onze straat aan de beurt en tot die tijd blijft het behelpen met gracieus balanceren op pallets. Waarover ik pas één keer ben gevallen en waardoor ik me toen met een stevige vloekkanonnade aan de straat heb gepresenteerd. Je kunt het meisje wel uit het dorp halen, maar hoe haal je het dorp uit het meisje?

Volgende keer vertel ik het verhaal van de hel die verhuizen heet.

Awel. Poppetje gezien, kastje dicht. Jammer voor de trage lezer, maar je moet het het ongespuis ook weer niet te gemakkelijk maken hè?!

13 opmerkingen:

Gwen haar leven zei

Wat een superleuk huis zeg! Echt heel erg mooi.

Gwen

Madelief zei

Oooh wat een mooi huis heb je! En zo leuk, het Limburgs commentaar erbij! ;)

Yehudith zei

*Kwijl* (zag de kleedkamer)

Mag ik een keer bij jou komen shoppen, haha ;). Vooral die lades maken het echt helemaal af. Wel heel erg gaaf, ook de rest van het huis. En wat is het groot! Elke keer als ik dacht: "Nu is ze klaar", kwam er nog een stukje, en nog een ;).

Heel leuk :D. Geniet ervan

Xx, Judith

Anoniem zei

Super paleisje en dan die kleedkamer wauw. Geniet van jullie plekje.

Groetjes Erna

Petra zei

Echt leuk zo'n filmpje! wat een paleis!

Marije zei

Wauw wat is het mooi geworden!
Die inloopkleedkamer, ge-wel-dig!

Marije

Cash en Els zei

Mooi strak huis hoor, helemaal mijn smaak. Zullen we af en toe ruilen, jullie een weekje Den Haag en wij naar het Limburgse??
En ja dan die Rover, op de slaapkamer 's nachts!!! hihi ik ken het, je geeft ze een vinger en ze nemen je hele huis, haha!!

Groetjes, Els

Veronica en Lisanne zei

Wat een prachtig huis........die kleedkamer.............fantastisch............en alles is zo strak, mooi bij elkaar en keurig.
Vind het wel erg confronterend........moet maar snel eens goed gaan opruimen in die hut van mij.
Geniet van jullie geweldige huis.
liefs, Veronica

Louise zei

Hi mede-camjo!

Ik zeg: W.O.W. Ja, die kleedkamer natuurlijk. Maar ook de rest. Wat groot! En ook leuk: het licht 'uitmaken' en de woonkamer met de klemtoon op kamer.

Let je wel op de clematis armandii? Hij is wel wintergroen, maar erg veel kou vind ie helemaal niet lekker.
*jaaaaah, helemaal into de planten wegens mogelijke tuin*

Tamara M. zei

Wat een mooi en groot huis! En zo leuk ingericht (ik zag al een paar lampen die ik zo zou willen jatten:P) en zat plek voor logés zag ik al. Ook je inloop kast, en je vooral je boekenzolder *kwijl*!
En Rover die constant zat te kijken *wat is ze aan het doen:O*

Echt super!!

Jannie zei

En zo is het! ;)
Gelukkig behoor ik tot de snelle lezers en heb ik jullie huis nog kunnen bewonderen! Mooi hoor! En zo groot! Wow!
Ik denk dat ik je volgende verhaal maar wel over sla... Wij gaan volgend weekend en ik weet niet of ik wel wil weten wat me te wachten staat! haha!

Kata zei

Baal....! Als langzame lezer definitief de boot gemist!
Nou heb ik alles mogen bewonderen in real life (mijn kwijl nog uit de kleren in de walk-in closet gekregen...?) maar ik had wát graag het filmpje ook nog gezien.
Extra sneu is dat ik wel op tijd was, maar even op A wilde wachten om samen te kijken.
Maar ik snap je beweegredenen ook hoor. Dat is waarom ik nooit schreef op mijn site dat we op vakantie waren. En zo. Kus!

Anoniem zei

He Irene,

Dat is nou jammer...ben iets te langzaam geweest, en heb het filmpje gemist. Maar ik heb het dan ook heel druk met klussen. Wij krijgen ook een inloopkast, geweldig! En ik moet ook nog gordijnen uitzoeken,en dat vind ik dus moeilijk want het moet wel allemaal met elkaar matchen natuurlijk. Dus...we shoppen nog even verder!

Hoe was de buurtbarbecue?

Groetjes Charlotte