donderdag 8 oktober 2009

Beter goed gejat dan slecht bedacht

Volgens de norm ben je met 30 levensjaren op de teller echt wel volwassen. Ook als daar nog geen rimpel of grijze haar aan te pas komt.
Ook draagt de last van het hebben van maar liefst twee hypotheken (komende zaterdag weer open huis, 't zal mij benieuwen...) behoorlijk bij aan het gevoel van geen onwetend pubermeisje meer te zijn.
Toch zijn het onze vandaag opgehangen nieuwe gordijnen (voor plaatjes, zie Twitpic) die me een nogal volwassen gevoel bezorgen. Ik vind ze heel grote-mensen-achtig. Wonderlijk hoe dat werkt.

En met het hangen van de gordijnen viel prompt ook het kwartje wat te doen met de tegenoverliggende muur bij de eethoek. De lange muur die zich uitstekend zou lenen voor een prachtig schilderij, als hij niet op brute wijze ontsierd zou worden door een nogal in het oog springende thermostaat. Een vlag op een modderschuit, werkelijk. Zo zonde! Maar gelukkig was daar ons aller Linda. Letterbakgoeroe bij uitstek. Want zij bracht me een jaar geleden al op het idee. Beter goed gejat dan slecht bedacht, ja toch?!


Die foeilelijke maar niet te vermijden thermostaat past precies in één van de vakjes van de Letterbak XL. En samen met alle andere prullaria en curiosa die ik kwijt kan in dit dynamische schilderij vormt het een perfecte symbiose.
Ik had nooit gedacht dat het zover zou komen, maar ik kan niet anders zeggen: webloggen verrijkt echt je leven! :-)

2 opmerkingen:

Linda zei

Dank voor de eer, maar ik zeg wel: heel veeeeel succes met het in elkaar zetten...
Heeel goed lezen welk plankje waar moet enzo, want de handleiding is niet ultra-duidelijk.
En ik weet uit ervaring dat het erg vervelend is als je er op het laatst achter komt dat er 1 plankje verkeerd zit en dat dan alles weer uit ekaar moet. Zeker als je houtlijm hebt gebruikt.

Zie hier en hier.

Maar dat had je al gelezen hè? Dus je was gewaarschuwd :-) .

Rummikub zei

Wat een idee! Goed plan. Wij hebben zelfs een fout kastje voor de mechanische ventilatie én de thermostaat.