vrijdag 23 oktober 2009

Krak zei de clip

Nondeju! Zo'n insulinepompje is mieters. Echt. Meestal strakke suikers en zo. Alleen het meedragen ervan is niet altijd even handig.

De erbij bestelde riemclip is hartstikke fijn als je een broek draagt, liefst met zakken. Want daar klem je het hefboompje zo aan vast. Voor rokjes geldt hetzelfde, tenzij ze zakloos zijn. Maar dan nog past de riemclip van pompmans meestal wel aan de boord of anders desnoods aan een accessoirige riem. Doet 'ie z'n naam ook nog eer aan.

Lastiger wordt het bij jurkjes. Want stel je hangt het ding aan de zijkant van je onderbroek, wat sowieso nogal gammel is gezien de dunne stof, dan nog veroorzaakt het pompje een lelijke bobbel ter hoogte van m'n doorgaaans zo gestroomlijnde taille of heup. Geen gezicht. Om over de onhandige bediening nog maar te zwijgen. Want je kunt nergens decent bij, als je in gezelschap bent. In elk geval niet zonder openbare stri.ptease. Of je moet weer in de weer met afstandsbedieningen en wat dies meer zij. Maar gezien mijn nu al uitpuilende sleutelbos met tal van deuropeners en alarmen moet ik daar ook niet aan denken. Afgelopen zomer bevestigde ik hem bij een bepaald jurkje dan maar aan mijn beha en hing mijn bionisch hulpmiddel gezellig ingeklemd tussen de boezem. Omdat het jurkje te leuk was om ongedragen in de kast te laten hangen. Het geheel viel optisch keurig weg tussen links en rechts en dankzij de snit van het werkelijk enige kledingstuk kon ik handig overal bij zonder al teveel té zomerse capriolen uit te hoeven halen. Het zweette alleen als een otter!

Wat dat betreft, en dat is dan ook gelijk het enige, ben ik wel blij met het koudere weer. Genoeg stof voorhande om mijn pompje waar dan ook aan vast te klemmen. Dan moet alleen dat rottige klemgedeelte van de riemclip niet steeds afbreken als ik ga waar dan ook ga zitten!
Vanmiddag bestelde ik mijn derde exemplaar binnen een jaar tijd, á €35,35 per stuk. Duur grapje zo, die suikerhuishouding.


10 opmerkingen:

Yvonne Lolo Anderson zei

leek het niet cup Lolo Ferrari toen je dat jurkje aan had? En was dat niet stiekem de reden dat je m tussen je borsten duwde?

Irène's wereld zei

@Lolo H.: het kwam juist door mijn boezem dat het ding niet opviel, zeg maar. Met cup a had het er beslist veel raarder uitgezien.

Yvonne zei

haha ja idd, met jouw boezem is helemaal niets mis! Gelukkig maar dan.

Irène's wereld zei

Ach en wee, waar is de tijd gebleven dat we met moeder's schoudervullingen in de weer moesten? ;-)

Madelief zei

Ik moet zeggen; het is wel een lullig lang clipje waar je je pompje mee moet vasthaken, dat breekt dan ook wel gemakkelijk. Hebben ze geen kleinere clips die ook goed vast blijven zitten?

Toaske zei

Inderdaad duur grapje. Mooie kast hieronder!

Nicolette zei

Al eens nagedacht over een ander soort pompje? Ik zou denken, dan maakt de leverancier maar een beter en duurzamer clipje. Als je nu weer om een ander clipje moet van 35 euri, die je zelf moet betalen dan heeft de concurent ws wel iets duugdelijks in het assortiment...

Remke zei

Ik heb ook de Paradigm en die clip is bij mij ook al eens gesneuveld.. echt waardeloos..

Astrid zei

Hoi Irene,

Ik vind elk draagsysteem tot nu toe onhandig. Ik heb een koffer vol. Dus als je een keer in de buurt bent je mag gerust eens struinen ertussen.
Sinds jaar en dag draag ik mijn pomp in mijn bh. Ik zoek exemplaren uit met aan de zijkant een brede strook en stop de pomp zo aan de zijkant weg. Zomer en winter. Je ziet er niets van en je voelt hem niet. Als ik 'm tevoorschijn wil halen om de bolussen moet ik echt voelen aan welke kant ie zit.
Geen clips meer kopen hoor die heb ik ook nog wel.

Groetjes van Astrid

Tamara M. zei

Ja dat moet ik niet proberen, tussen mn borsten stoppen.. Dan lijkt het alsof ik een derde borst erbij heb gekregen...

Gelukkig draag ik erg vaak broeken, dus ik heb zo;n leuk hoesje die je aan je riem kan doen, of ik stop m gewoon zo in mn zak! Valt ook niet op. Toch wil ik wel eens zo;n clip uitproberen, lijkt me wel handig in geval van rokjes enzo...

Maar ik vind het sowieso wel erg onhandig, ik hoop dat ik ooit weer over kan op spuiten, al weet ik neit of ik dat wil, want dit gaat wel erg goed zo!!

xxx