dinsdag 23 februari 2010

Cadeautjesactie

Samen met nog 89 anderen deed ik mee aan de cadeautjesketting op het weblog van Cisca. Dat hield in dat ik een cadeautje moest sturen naar degene die na mij zou reageren en dat ik een cadeautje kreeg van mijn voorganger.

Vorige maand stuurde ik dan ook een pakketje naar Petra. Het is best een beetje raar hoor, om voor een volstrekt onbekende de boer op te gaan en iets geschikts te vinden waarvan je hoopt dat de ontvanger er blij mee zal zijn. Toch geloof ik dat ik er wel in geslaagd ben.

Vandaag ontving ik dan eindelijk mijn pakje, opgestuurd door Gypsy. Dat het wat langer duurde om in mijn brievenbus te geraken kwam voornamelijk door het gegeven dat het helemaal uit Londen moest komen! En dat alleen vond ik al een leuk idee. Ook de inhoud stemde me vrolijk. Ik voelde me net een beetje jarig, en dat in februari.

2 opmerkingen:

Veronica zei

Wat een grappig initiatief.
En zeker leuk om zo'n pakketje uit Engeland te ontvangen.
Alleen..........tja je hebt al 'natural beauty' dus zo'n masker eigenlijk niet nodig.
Maar ja.........wie weet voor later.
Ik zou wel een bad vol van dat spul kunnen gebruiken

Charlotte zei

Hey Irene,

Die kaart met die eskimo...die kreeg ik ooit 20 jaar geleden van iemand! Toevallig kwam ik laatst op zolder een doos tegen waarin ik vanalles had bewaard van vroeger. En daar zat precies die kaart bij!
Grappig...

Verder alles goed met je?

Groetjes Charlotte