donderdag 4 februari 2010

Warme douche

Bij het tvprogramma Tros Radar delen ze altijd douches uit. Warme voor bedrijven die klantvriendelijk handelen en servicegericht optreden als consumenten een probleem hebben met een aangeschaft artikel of geleverde dienst. En koude als het bedrijf de teleurgestelde klant in de kou laat staan. Een erg leuk concept, vind ik. En als het een warme douche betreft de beste gratis reclame die je kunt krijgen!

Omdat ik niet zo nodig met mijn kop op tv hoef maar wel een bijzonder prettige ervaring met Van Leest heb gehad wijd ik er met plezier een blogje aan. Zonder tussenpuntjes, opdat de firma Van Leest en Warme Douche goed googlebaar zijn!

In de zomer van 2009, de dvdbox lag amper in de winkels, kocht ik seizoen 14 van ER. Als groot liefhebber van de serie had ik naarstig uitgekeken naar het moment waarop ik verder kon met kijken naar de avonturen in County General Hospital. Maar het zomerweer bleef prachtig en leek eindeloos te duren. Van binnen zitten en tv kijken kwam het maar niet. En dus bleef de dvdbox onaangeroerd in de kast liggen. Tot het najaar, toen de regen tegen de ramen kletterde en de wind om het huis loeide. Het waren de perfecte omstandigheden om eindelijk mijn geliefde serie op te pakken. Groot was dan ook de teleurstelling toen bleek dat de tweede dvd uit de box beschadigd was. Steeds op hetzelfde moment bleef het beeld hangen en doorspoelen was niet mogelijk. Dat gebeurde in elke dvdspeler waarin ik het schijfje stopte.
Omdat ik de dvdbox destijds contant had betaald en het bonnetje niet had bewaard leek het me zinloos om er terug mee naar de winkel te gaan. Ik kon immers niks bewijzen. Toch probeerde ik het vandaag, onder het mom 'nee heb je, ja kun je krijgen'. En ik kreeg warempel een ja!
De dame van Van Leest hoorde mijn verhaal aan, beaamde dat het vervelend was en besloot de beschadigde box retour te nemen. Bovendien nam ze het prijsverschil van 5 euro voor haar rekening, nu de dvdbox ook nog duurder was geworden! Dat noem ik service.

Helaas hadden ze op dat moment geen vervangende box op voorraad. Maar dat biedt mij mooi de gelegenheid om een flinke doos bonbons mee te nemen voor de mensen van Van Leest als ik de nieuwe dvdbox over een week of drie op kan halen.

1 opmerking:

Madelief zei

Ze bestaan nog; de echte helden! En dit keer bij van Leest dus. Ik zal die naam onthouden...