zondag 3 oktober 2010

Such a lovely day

Ondanks de licht valse start in de ochtend - of hoe de thuiszorgelf een klein beetje was vergeten om het infuuskraantje na de antibioticumwissel weer open te draaien en mijn tere venflon dientengevolge drie kwartier droog stond maar daarna als door een wonder niet verstopt bleek en me een nieuwe prikronde op de EHBO voorlopig bespaard is gebleven - hadden we een ronduit zalige dag.

Natuurlijk speelde het weer (Indian Summer? Klimaatverandering? El Niño? - whatever, gewoon lekker!) daarin een grote rol. De zon zoog ons naar buiten. Met zonder jas en gezonnebrild togen we richting stadshart. We hadden namelijk nogal jeuk. Aan de koop. En daar is maar een oplossing voor. Krabben. Met de pinpas.

Een sjaal, spijkerbroek, colbert, overhemd, fleecevest (sue me), lippendingen, iPodhoesje en cd later ploften we tevreden neer op een terrasje. De jeuk was gestild. Aan de dorst werd gewerkt. En voor de honger hoefden we niet verder dan drie radslagen het plein over. Om aldaar opnieuw op het terras een smakelijk driegangenmenu weg te smikkelen. Waarvan we er eentje ook nog gratis aten, omdat we voor half zeven bestelden.

Gossiemossie, doe mij vaker zo'n weekend!

2 opmerkingen:

Toaske zei

Da's een heel tof weekend. En goh, één gratis als je voor 18.30 bestelt, ook niet verkeerd.

NOVY zei

Wat kan je toch mooi schrijven. :)