zaterdag 13 november 2010

Sjoerd & Irène - The Movie

Het heeft misschien een wat hoog kazig gehalte maar een van de beste investeringen die we omtrent onze trouwdag deden was het inhuren van een camera-echtpaar. De nadruk ligt in deze op het fílmen en niet op het feit dat het per se een stel moest zijn. Dat was gewoon toeval. En hun gezamenlijke hobby. Dus. Maar naast Het Album met De Officiële Foto's van De Fotograaf wilden we ook graag beschikken over bewegende beelden met geluid. Ik hoef vast niet uit te leggen waarom.

En zo kwam het dat bijna alles wat tussen negen uur 's morgens en zeven uur 's avonds gebeurd is die dag vast ligt. Elke beweging, ieder detail; van de Máximatraan van mijn moeder tot de wiebelteen van mijn schoonmoeder. Op weet ik hoeveel bandjes. Gelukkig is alles in de montage teruggebracht tot een schappelijke tweeënhalf uur. Anders is er helemaal geen beginnen aan om het terug te kijken. Onze eigen Disneykraker.

Inmiddels hebben we 'Sjoerd & Irène - The Movie' al heel wat keren bekeken. Met ons tweetjes, met beide ouderparen, met zuster en zwager. In Sjoerds optiek in elk geval tot vervelens toe, getuige de cynische blik die hij te berde brengt zodra ik de dvdhoes grijnzend tevoorschijn tover.

Vandaag ging hij voor de vijfde keer binnen een half jaar in de dvdspeler. Dit keer bij onze ceremoniemeesters. En hun dochter. Die nogal onder de indruk bleek. Van de prins en de prinses. Die Sneeuwwit werd genoemd. En terstond zelf aan de verkleed en schminck ging. De snoes.
Ik zeg maar zo, goed voorbeeld doet goed volgen!


Met Kerst mogen we trouwens weer. Mijn ouders krijgen oma te logeren en zij heeft hem nog niet gezien!

3 opmerkingen:

Mars zei

Wow,ik heb serieus niet gemerkt dat er gefilmd werd. En ook nog de hele dag? Iets anders had duidelijk mijn aandacht...;-) 3x raden wat (wie, beter gezegd)!

Don* zei

Sjoerd psychisch voorbereiden op de film? ;-)

Kata zei

Ik verheug me zo op het deel na de pauze van enkele weken! Gaan we weer zo gezellig doorheen kletsen, ok? Lief is ze he, met haar vleugeltjes. En nog schattiger was dat ze de hele dag na jullie bezoek maar bleef praten over Sjoerd en Sneeuwwit en hondje 'hondje lag daar!'.