zondag 2 januari 2011

Het boek 2011

Zooo. En nu alles weer normaal.
Verlicht nepboompje eruit, een vrolijke bos echte tulpen erin.
Voor een definitief afscheid van mijn sneeuwlaarzen is het wellicht nog wat te vroeg, maar de dagen zijn nu alweer merkbaar aan het lengen en de zon had er vandaag flink zin in!
Met de intentie (en dat is echt iets anders dan een goed voornemen) dit jaar vaker mijn nagels te lakken en minder slordig om te gaan met verjaardagen en kaartjes sturen ben ik er wel klaar voor.
Het boek 2011 is geopend.

8 opmerkingen:

Louise zei

Lieve Irène!

Dank je voor je reactie. En verhip: in paprikachips zit = groente = gezond! Begon ik even goed zeg.

Maarre... weg met de intenties en laat 2011 een mooi, goed, vrolijk, snorvrij, zonnig, grappig, kleurrijk gelakt, interessant, spannend en 'liefdevol' (waarom heb ik iets tegen dit woord?) jaar zijn!

Terpie zei

Hoop dat 2011 een heel mooi boek voor je gaat worden.
Maarten

Toaske zei

Dat het boek 2011 maar gevuld mag worden met mooie bladzijdes.

Margriet zei

Ik ging om half 5 richting mijn ouders en toen was het gewoon nog licht! Zelfs nog niet schemerig! Het viel me op en ik werd er zooooo blij van! De lente komt er aan, ik weet het zeker!

Veel schrijfplezier in het boek van 2011!!

Mammalien zei

Zo is het. Weg met december met zijn kunstbomen, op naar de lente met een bos tulpjes!

Tineke Veenstra zei

Good luck in 2011

Gerda zei

Hallo Irene (helaas, ik weet het streepje niet te vinden...), ik log al dagen bij in om jouw blog te lezen, en vandaag was het zover! Ik heb je laatste bericht gelezen... JAMMER!
Volgens mij ben ik bij je terecht gekomen via MissPiggy. Ik weet het echt niet meer.
Maar ik wilde je even laten weten dat ik de afgelopen dagen jouw blog van begin-tot-end heb gelezen met een lach en een traan!

Nee, hier geen SF in de familie, geen chronische ziektes of wat dan ook. Maar wel het besef dat ik mijzelf en mijn gezin ontzettend gelukkig mag prijzen dat wij allen gezond zijn.
Meid, ik heb zo ontzettend veel respect voor jou gekregen de afgelopen dagen! En ja, misschien wil je dat helemaal niet horen. Je bent (zoals ik heb begrepen) nogal van het no-nonsens-gebeuren. Tja, das dan jammer. Want mijn respect blijft!
Groeten aan je mannetje en Rover.
En veel liefs uit Harderwijk (dat ligt in Gelderland mocht je het je afvragen...)

Madelief zei

Hey wat goed dat je van de Prednison af bent! Nu maar hopen dat het dit jaar zo blijft voor je! En natuurlijk wens ik je voor dit jaar een stabiele situatie toe met je gezondheid!