zondag 20 februari 2011

Smoeder

Met die moeder van mij blijf je lachen!

Eerst zit ze naast me op bank, vrolijk nippend van een glaasje roze bubbels, als ze plots roept: "Bel me eens Ren, bel me eens! Ik heb een nieuwe ringtone!".
Da's op zich al apart, als je bijna 58-jarige moeder zulke hüpsche dingen de wereld in slingert. En terwijl ze haar Nokia uit haar tas opdiept en een onsamenhangend verhaal rebbelt over de wonderen der bluetooth, zingt Martin Solveig via mijn moeders mobieltje Hello.

Vlak voor mijn ouders naar huis gaan staan we in de keuken. We hebben net besloten om met ons vieren de eerste beginselen van de golfsport tot ons te nemen als mijn moeder zich afvraagt hoe dat eigenlijk moet, een swing maken. En voor ik er erg in heb luchtgolft ze met haar handtas bijna mijn halve huisraad van het aanrecht.
"Nou, ik weet nu in elk geval van wie ik het heb!" grijns ik tegen mijn vader. "Ik zal jou voortaan RalfJE noemen," beaamt hij smalend.

4 opmerkingen:

Moeder zei

Mijn moeder stuurt me onsamenhangende sms'jes dankzij een toestel dat zelf woorden verzint. Erg handig.

Het wordt nog wat met die ouwetjes

Irène's wereld zei

@Moeder: Het schijnt dat mensen elkaar daar om vermoorden...

http://www.nu.nl/internet/2447261/man-steekt-vriend-dood-spelfout-in-sms.html

Terpie zei

Vandaag was nou een ideale dag geweest om de edele golfsport onder de knie te krijgen. Pas op want als je begint ben je eraan verkocht.
Mijn ouders ook aan de nieuwe GSM gekregen; modelletje koelkast met 4 toetsen, maar ja die tikken al tegen de 80 aan.
Groetjes.

Yvonne zei

Haha ik zie het allemaal voor me
:-)
Mijn moeder heeft niet eens een mobiele telefoon. Die blijft volhouden dat ze 'm niet nodig heeft en ik geef haar geen ongelijk!