woensdag 9 maart 2011

Ladies Night: Gooische Vrouwen

Dus. Doordat ik tijdens een vorige Ladies Night de hoofdprijs won mocht ik vandaag als VIP naar de Ladies Night van Gooische Vrouwen. Lachen!
Bij het arrangement hoorde naast gratis toegang tot de film een chique jurk, een kappersbehandeling en een professionele visagie. Goh. En omdat ik er dan toch zo opgeprikt uitzag mocht ik de prijzen tijdens de tombola uitreiken.

De jurk was zo uitgezocht. Net als bij mijn trouwkleed was het ook tijdens deze passessie al bij de tweede jurk raak. Inpakken en wegwezen. En en en. Mijn bustier bleek nog perfect te passen. Zeer grote egoboost.
De kappersbehandeling heb ik op eigen initiatief aan mijn neus voorbij laten gaan. Het was namelijk bij een andere kapsalon dan mijn eigen en dat voelde als vreemdgaan. Mijn voorstel om het stro alleen leuk te föhnen werd resoluut naar de prullenbak verwezen. Het was knippen en kleuren of niks. Het blijven economische wonders, die kappers.
De opmaakbeurt door een professionele visagiste viel door een ongelukkige speling van het lot op het laatste moment ook in het water. De dame bleek ziek.
Gelukkig kan ik aardig overweg met mijn eigen föhn en kwasten en liep ik er uiteindelijk toch op m'n paasbest bij.

Henny, Irène, Claire, Anouk en Roelien. De nieuwe cast van Gooische Vrouwen!

De film was leuk! Hij maakte alle verwachtingen ruimschoots waar. Ik weet niet waar ik harder om moest lachen. Die heerlijke Martin in de poppenhoek, de tissues van Evert, de meesterlijke uitdossingen van Yari, de tankbeurt van Anouk of het veelvuldig lillende vlees van deze en gene. Het was compleet over de top. Precies zoals het hoort.

De tombola was ook een dingetje. Tijdens de pauze en na de film werd de ene prijs na de andere weggeven. Allemaal gesponsord door de in de foyer aanwezige bedrijven. Als een ware Leontien trok ik de winnende nummertjes uit de hoge hoed en overhandigde de prijzen aan de betreffende winnaressen. Het toeval wilde echter dat de winnares van een gezellig roze tasje met voor mij onbekende inhoud nogal minderjarig was. Kan gebeuren. Maar toen even later bleek dat de inhoud van het tasje een e.rotische dvd bevatte was dat op z'n zachtst gezegd toch wat ongemakkelijk. Al paste het eigenlijk ook weer precies in de lijn van de film.

Verder liet ik mijn vriendin Anouk een portemonnee winnen. Ze had net een nieuwe nodig en ja, that's what friends are for nietwaar?! Volgende keer gaan we wederom samen, we zijn echt een winner team! En hopelijk verloten ze dan ook weer roze tasjes.

Echt geen doorgestoken kaart.

Tot besluit deze toch wel zeer ongelukkige foto, geknipt door mijn moeder. Zij heeft daar oog voor. Mensen zo onvoordelig mogelijk op de gevoelige plaat vastleggen. Je ziet a) dat ik me netjes heb geschoren (dat dan weer wel), b) dat de dubbelzijdige tape op jurk en bustier toch niet helemaal afdoende was om de boel op zijn plek te houden, c) de kenmerkende bolling van mijn prachtige kyfotische CF-rug, d) het chronisch teveel aan onderkant des gezichts.

Anatomisch wonder.

9 opmerkingen:

Mars zei

Wow Iren, wat een plaatje! De term Gooische Vrouw zou jou dan ook absoluut niet misstaan. Jammer alleen dat ik weet dat jij niet uit Blaricum,Laren of Hilversum komt. Maar ach.. een echte Gooische Vrouw dat ben je van binnen niet waar??

Ps. foto "het anatomisch wonder", geniaal! Vooral de comment erbij!

Zuster_Klivia zei

U zag eruit als een plaatje!

Ik heb moeten lachen om die tape... zou ook écht iets voor mij zijn :)

Toaske zei

Wat een leuk uitstapje. Je commentaar bij die onderste foto is erg grappig. Nooit geweten dat je zo'n jurk met tape vast moet (hoort?) te zetten.

Mara zei

Meid wat zie je er goed uit! Klinkt als een erg gezellige avond, heerlijk :)

Roelien zei

Wat een superavond!

Ben je al gecast? je kan er zo bij hoor.....

Marjolein zei

Heerlijk!
Hilarisch :-)

XOXO

Yehudith zei

Super leuk dat je dat gewonnen had! En wat een prachtige jurk :D. Hij staat je ook perfect.

En ach, die laatste foto. Je vindt 'm dan toch niet zodanig erg dat je 'm hier durft te plaatsen ;)

Xx, Judith

Running Rapunzel zei

Wat gaaf! Wat leuk dat je dit hebt gewonnen: ik ben stik-jaloers! Het commentaar bij je laatste foto is hilarisch...

Ydnas zei

Wat gaaf dat je die prijs had gewonnen zeg, en je ziet er super uit!!
Liefs Sandy