zondag 20 maart 2011

We Outran CF

Tot het laatste moment was het spannend of ik mee kon, maar toen beide thermometers 's morgens de juiste temperaturen aangaven had ik er alle vertrouwen in. Lopen in de eerste lentezon kon onder geen beding ongezond zijn. We konden op naar Scheveningen!

Op de afgesproken plek, voor de McDonalds op de boulevard, werden we welkom geheten met heuse Jip en Janneke champagne en witte I OUTRUN CF polo's. Feestelijk! Er waren enkele bekende gezichten en er ontstonden nieuwe ontmoetingen. Het smolt allemaal samen tot een mooie gelegenheidsgroep. Magisch hoe dat werkt.

En toen gingen we lopen. Met voorop een grote vlag van de NCFS en daarachter Djuna en haar gevolg. Een mijl blijkt nog best een eindje, zeker als je papbenen hebt. Rover vond het echter het ideale loopje om onderweg uitgebreid te gaan zitten kakken op het strand. Maar zo'n mijl blijkt ook lang genoeg om een hoop CF apen te slijten aan iedereen die ons pad kruiste. Cobi van de verrassingstas deed weer gouden zaken.

Nog één foto en we kunnen van start!
Dat rode zakje in Sjoerds hand... Daar zit de kak in.
In het echt net zo leuk als vanaf het beeldscherm.

Hoe goud de gedane zaken uiteindelijk bleken werd duidelijk tijdens de uitreiking van de cheques. Djuna had naast de gesponsorde shirts een bedrag van 750 euro bijeen geharkt. Cobi deed een riante duit in de zak met 2400 euro. En mijn cheque was op dat moment 1153,09 euro groot. Met de kanttekening dat nog niet alle bedragen binnen waren. Al met al een resultaat waar we met z'n allen waanzinnig trots op mogen zijn!

Geld. Veel geld!

5 opmerkingen:

Running Rapunzel zei

Ik ben zo blij dat je mee hebt kunnen doen!! Wat een prestatie!

MissMorrie zei

Ik vond het zo'n gezellige dag! :)
Echt leuk om jullie allemaal eens te ontmoeten op een leuke locatie en met heerlijk weer!
En dan dat bedrag dat is opgehaald....ongelooflijk!
Die foto van jou en Djuna met de cheques vind ik zo stralend! Super!

Liefs, Amber

Anoniem zei

Ja, was leuk hè, en bijzonder.
We hangen op mijn werk op het prikbord in het lunchhok. Ik durfde toch mijn t-shirt niet aan te trekken naar 't werk.

@AagjeVinex

Jolanda zei

Het was echt bijzonder! Jou heb ik uiteindelijk niet eens zoveel gesproken, maar nog wel wat andere mede cf'ers, de moeder van Djuna en nog wat mensen. Erg bijzonder allemaal! Liz slaapt nu met het derde aapje. Toen Pat vanavond vroeg welke er aan de beurt was, zei ze: "Deze, want die en die zijn al geweest en er zit een vast patroon in." (!!!!) Wat een tekst voor een 4-jarige! Hoe dan ook: de aapjes zijn helemaal het einde, ze sleept ze de hele dag met zich mee!

Yvonne zei

Ik ben heel blij dat je mee hebt kunnen doen! Respect voor allen die mee hebben gelopen!