maandag 11 juni 2012

EK - Erg Kort?

Een groot voetballiefhebber kun je mij niet noemen. Natuurlijk ken ik de meeste Oranjespelers bij naam, zo'n nitwit ben ik nou ook weer niet. En er is uiteraard Het Verhaal van Sjoerd en Mark. Beiden afkomstig uit hetzelfde dorp en vroeger samen op zwemles gezeten. Ja ja. En dat Mark (ik doel dus op Van Bommel hè?!) steevast Sjoerds zusje op de achterbank bang maakte door te beweren dat de brug die ze onderweg naar het zwembad overstaken "door zou krakken". Week in, week uit.
En laat dat nou uitgerekend diezelfde brug zijn die ik jaren later bedwong zeg.
Maar goed, in combinatie met kleren wordt in principe alles leuk. Zelfs voetbal.
Zodoende schafte ik eens wat oranje jurkjes aan. Want die ontbraken er nog in mijn verder goed geoutilleerde garderobe. Drie om precies te zijn. Ik wil wel wat te kiezen hebben immers. Voor elke poulewedstrijd een. En daarna zullen ze naar alle waarschijnlijkheid wel weer voor twee jaar de kast in kunnen.


Want laat ik het zo zeggen. Ik heb het sterke vermoeden dat 'we' eerder uit het toernooi zullen liggen dan dat wij ons hier thuis door de immense voorraad gelegenheids-Page heen hebben geveegd. Zelfs met een op hol geslagen CF-stoelgang.

4 opmerkingen:

Edje zei

;-) Ik vrees met je mee...

Mars zei

Ik heb ook zo'n donkerbruin vermoeden! Maar je hebt er dan wel leuke jurkjes aan over gehouden!

Zuster_Klivia zei

Ik hoop het stiekem ;)

Kim zei

Vooral die wc papier is een klassieker!