zaterdag 17 januari 2015

Plog 17 - Hoe ik bijna de dvd van Roy Donders kocht

Wat deed ik op 17 januari 2015?

Wat is het leven fijn als de zon schijnt. Laß die Sonne in dein Herz.
Lekker zunke, lekker windje, lekker waerke. Lekker danse door 't laeve wie ein vaerke.

Dag poppedein.

Poepkwesties bij het ontbijt. Ik ben meteen getriggerd.

Dit zat ook in de brievenbus. Zou dat Hello Fresh nou iets voor ons zijn? Niet meer zelf na hoeven denken wat te koken. Geen boodschappen meer doen. Maar wat nou als er iets bij zit waar ik geen zin in heb? Of waar meer kookskills bij komen kijken dan mijn beperkte vaardigheden...

Yep. De wind is gaan liggen.

Een van mijn Pop Swatch horloges. Ik verzamel ze. Toen ik 11 jaar werd kreeg ik er een cadeau. Over de maan was ik. Helaas is het ding op raadselachtige wijze uit mijn meisjeskamer en leven verdwenen. Zo zund! Ik hoop nog steeds dat ene exemplaar opnieuw te kunnen bemachtigen.

Sandy vroeg naar mijn laatje. 


Mijn lievelingssjaal is inderdaad een zelfmaakproject Els. Of moet ik zeggen DIY? Alleen niet door mezelf. Mijn vriendin Mr naaide twee stokoude Oililysjaals aan elkaar et voila. Ik word nog steeds blij van de kleurtjes en vind colsjaals het lekkerst dragen.

We gaan naar het bos! Het Montforter bos, waar heel veel herinneringen liggen. Zo verloor ik op dit pad de macht over het stuur van een brommer. De witte Vespa die mijn vriendin en ik even leenden van haar broer. Zonder het te vragen. We waren 14 en 15 en het had veel erger af kunnen lopen. De brommer was total loss en de verzekering sprak van joyriding. We mochten voor straf niet op tienertoer.

Sara wil gewoon rennen. En over balken springen. Die heeft geen brommer nodig.

Enig.

We maken een rondje van zo'n 3,5 kilometer. Vet lekker!

Nou, dit heb ik wel verdiend dacht ik zo.

Hoewel moe en rozig toch nog even naar de Media Markt.

Zal ik dan deze meenemen?

Ook nog snel even bij Albert naar binnen. Anders morgen statisch, pemelig spoeshaar.

 Sjrd maakt verse pizza!

We kijken, bij gebrek aan beter - en wat zegt dat over de totale programmering, Bananasplit. Er was iets verzonnen met striplingo en we kunnen alleen maar denken "Godzijdank heeft Frans geen kleren uitgetrokken!"

Ik Vertrek is matig. Onze avontuurlijke vijftigers spreken de taal, er is weinig gedoe met vergunningen, er zijn geen dramatische lekkages of verborgen gierkelders die overlopen. Er komen zelfs gasten logeren. Hoewel het beeld van aan de muur gespijkerde Oudhollandse Crocs met bloemetjes erin nog steeds pijn doet aan mijn ogen. Een misdrijf tegen de menselijkheid.

Hej hej.

8 opmerkingen:

Jolanda zei

En die lila crocs die hij droeg...
Je laatje lijkt enorm op ons laatje. Ook bakjes, maar iets voller.. Maar vooral: volgens mij hebben we dezélfde laatjes. Ik ben dus benieuwd welke wasbak er op zit. :-)

Cash en Els zei

Sjaal is nog leuker dan ik dacht:)
Ben jaloers op jullie wandelmogelijkheden, heerlijk, de bossen zo dicht bij. Fijne zondag!

Anoniem zei

Hello Fresh is leuk, maar je moet het niet doen om geen boodschappen meer te hoeven doen. Lang niet alles zit erbij, ongeveer eenderde moet je zelf nog kopen. Wij hielden het om die reden gezien. Judith

Ydnas zei

Goed laatje! En wat is jullie hondje toch een lieverdje :)

Anoniem zei

Goed hoor 3,5 km, het weer was er super voor!
Heb Ik vertrek gemist gisteren maar dat klinkt inderdaad niet aanlokkelijk zoals je het schrijft.
Vanavond word weer knallen, lachen gieren brullen, ja dat vind Jroen leuk he.
(dat laatste was een verwijzing naar vanavond maar dat snapte vast wel)


greeetz Jroen

Nurse Martens zei

Wat was het gisteren lekker weer he? ohhh..ik heb er ook zo van genoten. Mooie foto's weer hoor! :-)

Marie-Louise van der Schoot - de Jongh zei

Ik ben enthousiast over Hello fresh. Hoef niet na te denken over "wat eet ik vandaag weer eens" of " mm, lijkt me lekker maar hoe maak ik dat weer klaar" tot " ik heb dit nog NOOIT gegeten, benieuwd hoe het smaakt" . Tot nu toe nog niks gehad wat "bagger" was wel positieve verrassingen.
Als goede klant mag ik een cadeaubon geven waarmee je GRATIS 1 doos met daarin alles voor 3 maaltijden voor 2 personen hebt. Ik hoor wel of jij deze wilt.

Anoniem zei

wat domme kut ben jij. niks beter