dinsdag 20 januari 2015

Plog 20 - De koortsige vleeshand

Wat deed ik op 20 januari 2015?

Ik ontwaak geradbraakt. Vannacht schrok ik al een paar keer eerder wakker met het idee "nu moet ik zeker opstaan!" Wat niet zo was. Als ik uit bed rol voel ik dat mijn nek, schouders en bovenrug helemaal vastzitten. Aan mijn kussen te zien snap ik hoe dat kan. Meteen douchen lijkt me een strak plan. Beetje ontvouwen onder de warme straal. Maar zodra ik de douche uitzet staat het kippenvel op mijn armen. En mijn wangetjes blijven ook zo gek rood. Het zal toch niet? Jawel, verhoging.

 Meteen de bank maar op. Met paracetamol en de hulphond. Solidair als altijd.

De pijn zit ook ter hoogte van mijn longen. Dat is altijd tricky. Tijdens het sprayen merk ik dat het mijn longen goddank niet zijn. Het is puur spierpijn en stijfheid.

Mijn rechterhand stoot mysterieuze geuren uit. Ik ruik kruidige vleesaroma's, alsof we samen urenlang in een pan hachee hebben staan roeren. De hand is echter gewoon mee onder de douche geweest en het enige wat ik verorberde was een nutri sinaasappel. Dus ik begrijp niet waar die onaangename etensluchten vandaan komen.

Aan Sara's hulp kan het allemaal zeker niet liggen.

Aan de vitamientjes ook niet.

Mike en Harvey wagen een poging maar al snel worden de oogleden zwaaaaaaar...

Dit is zo'n beetje het beeld van de hele middag. In plaats van te gaan eten bij mijn ouders komen ze het prakkie even brengen. Lief. Sjrd heeft een berg zuurkoolstamp met spek te verstouwen want ik heb niet zo'n trek.

Lieve help.

Mijn workspace van vandaag. Hij is weer optimaal benut.

Hej hej.

10 opmerkingen:

Jolanda zei

Hoop dat de nacht je goed zal doen!

Anoniem zei

Als Mike &Harvey je al niet kunnen boeien is er inderdaad iets mis. Sterkte.
Jroen

Sarah zei

Zo, weer een paar dagen bijgelezen. Rot dat je koorts hebt, laat staan een hand die naar vlees ruikt - barf! Hoop dat het vandaag allemaal weer wat soepeler gaat. Over je vorige plogs: Leuk dat je met Bas ging eten! En mijn mening over HelloFresh: doen! Wij krijgen nu zo een 3 maanden elke week die box in huis, en wat is het heerlijk dat we niet meer hoeven na te denken over wat we noouuuuu weer gaan maken. Plus gezond enzo, en geen ingewikkelde recepten. Als je op een dag zou besluiten om het te gaan uitproberen, laat het me dan weten. We hebben een code waarbij jullie diezelfde 20 euro korting krijgen, maar wij ook, als iemand 'm gebruikt. Over twee klappen en een vlieg gesproken.
Feel better soon! x

nicole lommen zei

Beterschap! Hopelijk voel je je snel weer wat beter!

Barbaramama zei

Sterkte en heel veel beterschap!

Denise zei

He bah beterschap!! En wat is Sara toch een knapperd zeg!

Ydnas zei

Hopelijk voel je je vandaag wat beter! En niks beter dan een solidaire hond :D

Ad zei

Beterschap Irene.

Cash en Els zei

Sterkte, niet leuk maar je ligt er wel gezellig bij met je mooie dekentje en gezellige Saar!

Barbara zei

Er gaat niets boven een hulphond. <3