dinsdag 27 januari 2015

Plog 27 - Een dag van inside jokes

Wat deed ik op 27 januari 2015?

Goed geslapen, fris gewassen en al behoorlijk actief geweest met kleren. Opruimen, wassen, vouwen. Opdat de hulp zich vandaag niet kan vergissen. Voor de zekerheid nog maar een dagje de hangoutfit.

Snaartje! Jij ook hier?! Wat ben je toch weer knap.

 Ah wat lief, een kaartje! Dankje D.

Hahaha, inside humor.

Oh, Sara is omgevallen.

Glaasje cola light, wat te knabbelen en de krant van zaterdag. Daar zag ik nog niet zoveel van.

Deze wekelijkse advertenties zijn mijn lievelings. Het lijken me de meest omhooggevallen, onleefbare types die zichzelf schaamteloos aanprijzen middels een dergelijk liefdes-cv met een waslijst aan wensen voor eenzelfde übermensch.

Arjen heeft ook weer wijze woorden. Ik neem ze mee hoor, vanaf nu.

Dit blad krijg ik nu al bijna een jaar maandelijks toegestuurd. Toen ik mijn camera kocht, eind 2013, kon ik er een eendaagse fotocursus bij boeken. Leek me wel leuk. Ik leerde inderdaad de fijne kneepjes van mijn camera - en vergat ze net zo snel. Aan het eind van de dag kregen we nog een goodie bag mee. Met daarin onder andere een jaarabonnement op de Focus. Heel royaal. Toch ben ik er na een jaar wel klaar mee. Ik bel voor de zekerheid even na of het abonnement inderdaad automatisch stopt. Dat doet het. Mooi.  

Mijn ouders, die niet echt Henk en Hetty heten maar dat is ook een inside joke, koken vanavond hier. Sjrd heeft een avondafspraak en eet in zijn eentje een salade op kantoor. 

Ik voel me echt beter vandaag. Hoi! En voor de zenuwbal in mijn buik die ineens weer op is komen zetten nam ik voor het eten een halve pam. Vooralsnog ben ik wakker. Een goed moment om wat factuurtjes te fabriceren.

Uitgaande post voor minder gefortuneerde kuchende collega's.

Yes! Mijn favoriete duo op de dinsdagavond. Annemarie en John. Streng doch rechtvaardig.

Annemarie heeft het over extrapoleren van de schuld. Je ziet John denken. Wh00t?!

Sara denkt dat dit nu wel kan. Nein. Verboten!

Hej hej.

1 opmerking:

Anne Marie Kikkert zei

Wat zie ik daar telkens een mooi gehaakte deken passeren🐸