donderdag 29 januari 2015

Plog 29 - Geen nieuws is niet per se goed nieuws

Wat deed ik op 29 januari 2015?

Ja voetjes, jullie mogen weer. Naar de fysio voor een aangenaam stukje loopbandbeleving. Maar eerst is mijn rug aan de beurt. Die zit nogal vast. Ik ben niet bovenmatig dol op massages maar deze kneedbeurt was aangenaam.

Op de terugweg weer even naar de apotheek om de rest van mijn medicijnen te halen.

Weer thuis hebben we wel een dut verdiend. Hier zit 'ie er net op, voor mij.

Nou Sara, ik ga even douchen. Jij blijft hier zeker heel braaf op het kleed liggen als ik boven ben? *zie het verfrommelde kussen op de bank*

Groot wasje vandaag.

Ik vind het gezegend. Het lijf is moe, ik hoef niks meer vandaag.

Kom Saar, gaan we naar Louis kijken.

Met zijn hamsterhoofd. Wij zijn dol op lijpe Louis.

Tijdens het koken staat de tv op NPO1. We horen al een tijdje niks terwijl het nieuws zou moeten lopen. Dit beeld verklaart een beetje.

Vol verwachting verorberen we de bami voor de buis. Maar er gebeurt maar niks.

Sjrd kijkt een aflevering van Sons of Anarchie. Ik ruim de vaat op. Van de geur van bami heb je altijd extra lang plezier.

De enige vrouw op kantoor bakte cake en gaf Sjrd twee plakken mee voor mij. Iedereen werkt aan mijn voedingstoestand. Top!

En dan verschijnt ineens Ron Fresen in beeld. Die ons bij praat over waarom er geen acht uur journaal werd uitgezonden. En ondanks de ernst van de situatie de humor erin houdt. Knap hoor.

Persco! De man met het vleeskeppeltje onder in beeld rommelt kundig met microfoons en naambordjes. De idiotie van de hele avond heeft iets surrealistisch. Het had net zo goed een aflevering van Koefnoen kunnen zijn.

De avond is gered. Ons Herman komt ons allemaal een goede nacht wensen.

Hej hej.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ron won gisteren de "lul maar raak voor een knaak" bokaal, ongeëvenaard.

En ja Louis is awesome, gisteren ook maar 2 afleveringen gekeken omdat er toch niets op tv was. Seizoen 3 ondertussen en in een deuk gelegen om Louis. Iets met knieën en blote reet, wacht maar je komt er vanzelf ;)

Jroen