zaterdag 3 januari 2015

Plog 3 - Een speelse dag met veel potjes

Lekker wakker worden zeg. 

Sara blijft ook liever nog wat liggen. Zij heeft sowieso een regenallergie.

Even een nuchtere bloedsuiker prikken. Keurig uitgangspunt van de dag.

Sjrd deed boodschappen gisteren. Zodoende is er nu vleesch.

En dooooooor met sprayen. 

Toen ik onder de douche uitkwam was er goed nieuws. Mijn bestelde laarzen waren bezorgd! Ik ben al sinds vorig jaar op zoek naar passende laarzen. Elegante uitvoering, lage hak en met smalle schacht. Mijn kuiten zijn namelijk nogal dun. Alle laarzen in de gewone winkels zijn te wijd. Zelfs de zeldzame xs-uitvoeringen. Eerder bestelde ik al twee paar laarzen online maar ook die exemplaren konden onverrichter zaken terug. Een paar dagen geleden belandde ik op de site van Sarenza en vond daar laarzen in kuitmaat 31. Zou het dan??

Hosanna Hosanna! Het wonder is geschied. Elisabeth Stuart is mijn nieuwe beste vriendin. Zij heeft goede passende laarzen en ook nog voor een schappelijke prijs, helemaal in de sale. Inmiddels ken ik ook Duo Boots uit Engeland. Zij zitten niet met fysieke winkels in Nederland maar hun site is wel op Nederland gericht. Hun online collectie is groot en ook in diverse kuitmaten - van heel smal tot heel breed - verkrijgbaar. Dus spillebeentjeslotgenoten: er is hoop!

Toch stop ik mijn fijne aanwinsten nog even terug in de doos. We gaan zo naar Blitterswijck en daar zijn modderige paadjes. Zund.

Sara is naar mijn ouders, wij gaan nog een dagje naar onze Haagse vrienden die vakantie vieren in ons schone Limburg. Hoewel de kleine mensen dolgraag weer een keer bij ons op bezoek komen gaan wij liever naar hen toe. Wij zijn die heel gezellige drukte in huis niet gewend. We worden daar gewoon best moe van. Gelukkig kunnen we dat eerlijk zeggen.

Nu we weten waar hun huisje staat lopen we er lekker naar toe. Goed bezig Irène, toch weer 500 meter in de pocket. Pff. Bij binnenkomst werp ik me meteen op Mrs nieuwe nagellak. Deze is van Sally Hansen en heet Miracle Gel. Het is een gellak die niet onder de uv-lamp hoeft. Hendig. Zeg Irène wordt dit een fashionbeautyblog of wat?!

Appeltaart. Altijd een goed idee. Tot je maagzuur er een mening over krijgt. Zover kwam het gelukkig niet.

Potje Catan. De Sjrd-en lijken de overwinning in handen te hebben maar worden op het laatste moment genadeloos verslagen door Drs en Mr die in plaats van Ptr speelt. Het tweede potje winnen ze wel. Dat was ook maar beter, gezien het energieniveau in huis.

Met z'n allen aan de nasi. 

En dan een potje tweelingknuffelen.

Alsof het niks kost spelen we nog een potje Skylanders kwartet. Topspel. Als het grut in bed ligt drinken we nog een drankje, nemen de laatste zaken door en dan zwaaien we af. Wat was het weer fijn. Tot gauw lieverds!

Ploggen, nog even sprayen. Boven afschmincken en tandjes poetsen. Morgen laatste dag vakantie.

Hej hej.

1 opmerking:

Jolanda zei

Die ontbijtfoto.. Dan vraag ik mij af: je telefoon ligt er naast.. Waar heb je de foto mee gemaakt? :-)
Wat heerlijk om de juiste laarzen te vinden. Jouw spillebeentjes lijken op die van mij trouwens.
Gezellige dag verder! Kan ook niet anders met mensen uit Den Haag. :-P