zondag 1 februari 2015

Plog 32 - Vandaag waren er een hond en een kater in huis

Wat deed ik op 01 februari 2015?

Het was niet zo'n beste nacht. En dat is een eufemisme. Iemand hier in huis ging pilzen met de buurman. De andere bewoner ligt dan sowieso wakker tot de pilzer thuiskomt. Vanwege liefde en bezorgdheid. Maar toen de pilzer om half vier dan eindelijk thuis was duurde het nog een poos voordat hij de echtelijke sponde had gevonden. Ergo, we sliepen om half zes. Toen ik een schamele zes uur later beneden kwam heb ik eerst maar even mijn vrienden van WC-eend opgezocht. Het belooft een mooie dag te worden.

Sara is een sfeerkameleon. Past zich naadloos aan aan de fysieke omstandigheden van haar mensen.

Ik ben best wel boos - en moe - en haak stoïcijns weer eens een lapje aan mijn deken vast. Dat is dan wel weer goed nieuws.

Als iedereen klaar is met de eerste ontgifting gooi ik de ramen open en het beddengoed in de wasmachine. Godzijdank deed ik dat niet alvast gisteren. De zoete lucht van red bull zal zo toch wel wegtrekken? Oh inderdaad, het bleef niet bij bier alleen.

Ach kijk, daar zul je ze hebben. De kater en de hond.

Sara krijgt een riekend varkensoor en moet dat zo dicht mogelijk bij de bank opeten. Heel rancuneus ja.

Als de ergste misten zijn opgetrokken en plooien gladgestreken kan er weer wat gelachen worden.

Volgens mij spot ik een roodborstje bij ons muurrestaurant. Maar mijn ogen zijn te slecht (ik heb één oog plus en één oog min, dat hef je met een bril nooit helemaal op) en mijn cameralens komt niet ver genoeg.

De rollen zijn vandaag eens omgedraaid. Ik ben vandaag de eter en Sjrd waagt zich aan een glaasje water. Oh wacht, nu heb ik verklapt wie de pilzer was.

Hej hej.

3 opmerkingen:

Ydnas zei

Lol :)

Sarah zei

Haha oohhjeej... Hier is het meestal ook een beetje problematisch als er een pilzer heftig actief wordt. Fijn dat de plooien aan het eind van de dag weer gladgestreken waren :)

Charlotte zei

Heel aardig van je dat hij toch nog bij jou in bed mocht slapen :-)