zondag 8 februari 2015

Plog 39 - En nu blijken de nutri's sinaasappel dus op

Wat deed ik op 08 februari 2015?

Ha vriendin! Wat lig je er weer zoet bij.

 Nou, buitensporig hoor. Een snee brood extra.

Van het voornemen om de weekenden louter te besteden aan ontspanning en relaxatie komt vandaag in ieder geval niets terecht. Ik besluit om mijn klusjes dan ook maar meteen te doen. Het kan maar af zijn.

Pas om drie uur neem ik mijn ochtendsprays. Dat is veel te laat. Douchen moet ik ook nog doen. Dat is eerder regel dan uitzondering op zondag.

Sara wil alleen maar in de hal liggen. Gezellig dicht bij ons.

 Van veel cijfers en letters krijgt een mens lekkere trek. Gelukkig is er nog vlaai.

Als al het inspirerende kantoorwerk erop zit spring ik onder de douche en neemt Sjrd Sara mee naar de prairie. Na het douchen kak ik grandioos in. Op de bank dan maar.

De vriezer herbergde nog een bakje met oranje inhoud. Het vermoeden is tomatensoep maar het hoe en wanneer ervan is ons een raadsel.

Met wat verse pasta erin is het in elk geval goed te eten.

Hé, ik vind nog wat roddels in de brievenbus.

Tja, Boer Zoekt Vrouw. Het verwordt met de uitzending tot een steeds groter ongeluk waar je naar moet blijven kijken. Bij boerin Bertie wil de Schwung er maar niet inkomen. Onder het genot van een frietje verklaart ze dat ze op zoek is naar iemand met wie ze goed kan praten. Ik denk dat vier miljoen Nederlanders naar de tv hebben geschreeuwd "MAAR WAAROVER DAN???"

Ik maak mijn plog, kijk met een half oog naar 24 uur met... Typhoon, rommel in de keuken nog wat met vuile vaat, neem mijn avondsprays en ga dan lekker naar bed.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Jolanda zei

Ik las de zin "Na het douchen ... Grandioos in" eerst zonder het woordje 'in'. Hahahaha.

Marcia zei

Hahahahaha Jolanda! Als daarover geplogt wordt moeten we ons zorgen maken denk ik. Laat bijbehorende foto maar zitten in ieder geval;)