woensdag 25 februari 2015

Plog 56 - En toen was daar eindelijk de brainwave

Wat deed ik op 25 februari 2015?

Mijn dag is al in volle gang als ik mijn camera opmerk. Nou ja, voor een keer geen ontbijtfoto moet kunnen lijkt me. De postbode heeft iets leuks bezorgd. De kleur van de envelop doet dat in elk geval vermoeden.

Een DIY bosje bloemen. Wat leuk!

Hogere wiskunde hoor, om hem deugdelijk in elkaar te knutselen. Maar het is gelukt. Dankjewel Amkik en Dk! Omdat Amkik al een soort schuilnaam is kan ik hem gerust noemen.

Joe, kom maar door met die wagen. Weg met de plastic hero's en leeg met die stinkbak. Top heren. En dame!

In de aanloop naar volgende week bemerk ik een soort toenemende stroperigheid in mijn handelen. Ik kom er maar niet toe om mailtjes te beantwoorden en telefoontjes te plegen. Mijn hoofd staat er niet naar. Mijn column voor het CFcenTRaal blijft me dagelijks achtervolgen, de deadline nadert met rasse schreden. Het lijkt wel alsof ik er niet aan durf te beginnen. Ik weet wel ongeveer waar hij over moet gaan maar de heilige beginzin heeft zich nog niet aangediend. Terwijl ik drie WhatsApp-gesprekken combineer met twee Messenger-chats krijg ik prompt de brainwave waar ik op hoopte. Dank Sbn!

Gisteren kocht ik ook nog een pakje kaarten bij Ikea. Deze poes gaat met een postzegel op haar rug naar het UMC Groningen.

Hé daar heb je mijn moeder. Zij en Sara moeten weer even razen.

Mijn ouders zijn er een kwartier te vroeg. Zodoende ben ik nog niet klaar met mijn dingetjes. Waaronder het maken van de spiegelfoto. Om het hoekje wordt gegrapt en gegrold. Lachen hoor.

Mijn moeder spreekt nog even deze gele kneusjes toe. "Nou gauw gaan groeien en anders de bak in!" Dat deed ze met die van haar ook en het werkte wonderlijk goed. Daarna kunnen we op pad.

Onder meer naar de Intratuin. Alwaar ik verantwoorde sixpacks aantref.

Yes, eindelijk heb ik er ook een. Mijn droom komt uit!

De kluswinkels, plantentoko en woonwinkels afschooien maakt hongerig. Krosjele vlaai mit sjoem, boh!

Deze lamp hadden we natuurlijk mee moeten nemen.

Na onze expeditie over de huis- en tuinboulevard kak ik helemaal in. We eten macaroni met mijn schoonouders en na elke gaap duw ik een hapje elleboogpasta naar binnen. Harvey en Mike en hun Suits slepen me de avond door. Morgen weer een dag.

Hej hej.

1 opmerking:

Jroen zei

Ah ik zie dat je ook keihard hebt gewerkt aan je sixpack....vet kweken/sixpack dubio dubio!

Hier werkt netflix eindelijk weer zag ik vanochtend. Einde depressie!