zaterdag 14 maart 2015

Plog 73 - Heel kitsche zwanen

Wat deed ik op 14 maart 2015?

Het lukt me vrij aardig om na het afkoppelen van de sonde snel weer in slaap te vallen. Zo ook vanmorgen. Uitslapen is heilig.

Sara besluit nog even terug te kruipen. Zij lust ook wel pap van slapen.

Ik vul intussen weer eens wat insuline-ampullen.

Als ik mijn laarzen aantrek merk ik dat ze wat strakker om mijn voeten zitten. Zou ik vanaf de grond naar boven toe beginnen met aandikken? En zo snel al?? Nee dit lijkt meer op vastgehouden vocht. Waar is dat nou weer goed voor?!

De middag kabbelt kalmpjes voort. Ik lees wat in de krant.

Lak weer eens mijn nagels. En kijk tijdens het drogen nog weer eens een aflevering Suits.

Sjrd is de hele middag druk met het wagenpark. Tanken, wassen, stofzuigen - keer twee. De een mediteert de ander doet dit. Agge maar leut het!

En dan is het tijd voor een borreltje.

Het is de eerste keer dat we op restaurant gaan sinds de sonde. Normaliter beginnen de cavia's om 19:00 uur te kwetteren en staat mijn insulinepomp op standje turbo. Om het allemaal wel leuk te houden heb ik me voorgenomen om er vooral niet te rigide mee om te gaan. Zodoende blijven de cavia's thuis en zet ik mijn insulinepomp op een ander programma. Opgelost!

De wc's zijn hier schokkend kitsch.

Zilveren zwanen die water uitbraken in een kristallen kom op een zilveren zuil. WIE VERZINT DIT?

Gelukkig smaakt de tomatenrisotto er niet minder om. Het bord gaat nog niet leeg maar ik geniet er wel erg van. De laatste keer dat ik risotto at was in augustus en zit ik kokhalzend boven mijn bord.

Er is zelfs goesting in een toetje.

Ik vind de inrichting van deze uitspanning maar opmerkelijk.

En dan hangt tien meter verderop ook nog dit heerschap. Maar hij heeft wel veel voor de stad gedaan hè?! Wat een dag. Wat een avond. Heerlijk!

Hej hej.

1 opmerking:

Judith zei

Maatwerk voor mensen, ja zo kun je zijn handel en wandel wel samenvatten haha! Fijn dat je je redelijk goed lijkt te voelen, Irène.