dinsdag 17 maart 2015

Plog 76 - Die zag ik even niet aankomen

Wat deed ik op 17 maart 2015?

Het was me het nachtje weer wel. Om vijf uur wakker vanwege een flinke hypo. De opnieuw aangepaste basaalstanden zijn toch nog niet de juiste. Ook heb ik een heel vol gevoel. We aten gisteravond pas om acht uur en toen liep de sondevoeding al in. Het is een beetje zoeken naar de oorzaak van hoe ik me nu voel. Voor de zekerheid neem ik in elk geval wat extra kakzakjes tot me vandaag. Mocht er een dreigende verstopping aan de hand zijn maken we die alvast een kopje kleiner.

Ik word gek van het maagzuur. Alles wat ik via mijn mond tot me neem maakt het erger. Ha! Dan choppen we het toch gewoon door de slang?! Ideaal.

De hele middag breng ik slapend door. De kleur van mijn hoofd komt overeen met wat de thermometer aangeeft. 

 Gelukkig heb ik goede hulp bij het slapen.

Mijn buikvel is inmiddels helemaal geirriteerd van alle plakkers en pleisters. Na het douchen heb ik een flinke klodder bodylotion gesmeerd en laat dat rustig intrekken. Dan maar even geen insuline en sensor. Na mijn dut ga ik aan de slag. Helaas sneuvelt het naaldje van de sensor voortijdig. 50 Euro down the drain. Dan maar even helemaal geen sensor. Om mijn maag rust te gunnen neem ik ook geen sondevoeding vanavond en vannacht dus zo'n ramp is het niet.

Mijn bestelde schoenen zijn bezorgd. Maar de doos is nog steeds ongeopend. Dat geeft wel een beetje aan hoe ik me voel. Inmiddels lijkt het op iets van griep, met lijfpijn. De wond ziet er nog steeds prima uit dus daar zal de verhoging niet van komen. Sjrd zei dat ik vannacht ook als een malle lag te hoesten. Ik kijk het nog maar even aan.

En drink nog een glaasje movicolon.

We kijken het slotdebat. Hier zijn de terror oehoe en de wolf weer met elkaar in debat. *gaap*

Wat Sara hier doet ga ik ook zo doen. Naar het mandje. De tour win je in bed. Slapen kan nooit kwaad.

Hej hej.

4 opmerkingen:

Vnn zei

Sterkte meissie, hoop dat deze ellende vandaag over is.

Ri zei

Oef. Wat een dag. Vandaag hopelijk beter.

Barbaramama zei

Heel veel sterkte Irėne! Ik wens dat alle Lente-zonnestralen op jouw snoet terecht komen.
X

jootje zei

Hoop dat je je vlug wat fitter gaat voelen , dit is niet echt leuk!