woensdag 18 maart 2015

Plog 77 - Ossen, otters en veel paarden

Wat deed ik op 18 maart 2015?

De wereld ziet er een stuk zonniger uit vandaag hè Saar?! We sliepen als ossen, bijna de klok rond. En ik zweette als een otter, alle koorts eruit. De restverschijnselen lijken zich te beperken tot wat spier- en gewrichtspijn. Het klinkt als een normale episode die ik wel vaker doormaak. Bij CF schijnen soms ook wel wat reumatische klachten voor te kunnen komen. Ik heb dat nooit serieus uit laten zoeken maar voor nu - en alle andere keren - vind ik het een prima koud-van-de-grond diagnose.

Na een goed etmaal droog te hebben gestaan op 1 pakje melbatoast heb ik nu HONGER. Als een paard ja.

En een verkommerd huishouden. 

Ik begin maar eens met een wereldreis naar de oprit. De bak is overvol en loeizwaar. Kunnen we beslist niet overslaan deze week.

Och jongens en dan hoor ik het beste nieuws van de dag. Vergeet K3, dat zij ermee zouden stoppen voorzagen wij weken geleden al. Het is Gerard die 'em nokt bij 3FM. Niks geen goeiemiddááág - holy moly - on the side - rock 'n roll - keiharde porno - EINE DEUTSCHE SCHALLPLATTE - avroTROS - die lúcht - NIET LIKKUH - en tot die tijd een spannend muziekje - ik ruik de dennennaalden al - Pet Shop Boys-alarm - bye bye man en meer onnozel en tot in den treure herhaald gezever. Vooruit, om Alle 13 Paard moet ik wel hinniken.

Mijn moeder komt ff buurten en heeft haar vriendin Mr meegenomen. Gezellig! Ik zit nog in mijn zure zweetoutfit maar dat wordt me vergeven.

Mr heeft zelfs cadeautjes voor me meegebracht!

Sara krijgt intussen een wegraking. 

Hieraan kun je zien dat het herstel doorzet. De schoenen zijn uitgepakt, gepast en gekeurd. Ze mogen blijven, allebei de paren!

Nog een douche erover en het begint steeds meer ergens op te lijken.

Ik hou me bezig met belangrijke zaken.

En als Sjrd er is gaan we gezellig samen stemmen! We mogen weer naar café Terug naar 1900 waar het vertrouwd ruikt naar goedkope sigaretten en verschaald bier.

Ik kleur alleen een vakje rood voor de Provinciale Staten. Dat hele waterschappengebeuren mogen ze wat mij betreft afschaffen en een taak laten worden van de provincie. Maar daar schijn ik niet de enige in te zijn.

Weer thuis zet ik de cavia's aan het werk. Voor het stemmen at ik boterhammen. Sjrd kookt intussen een eenpersoonspastaatje. We zijn hier inmiddels allebei heel zen onder.

Graag gedaan hoor Alexander.

Hej hej.

Geen opmerkingen: