donderdag 19 maart 2015

Plog 78 - Alles doet het weer

Wat deed ik op 19 maart 2015?

 Jij hebt nog niet zo'n goesting om in de pootjes te komen of vergis ik me?

Ik bemerk een positieve ontwikkeling op het ontbijtvlak. Er kunnen weer drie boterhammen in!

Oh ja, mijn grote zuurstofvat wordt vandaag gevuld. Ergens in mijn achterhoofd weet ik altijd wel dat het aanstaande is zo eens in de vier weken. Toch ben ik iedere keer verrast als de witte bus weer voor komt rijden (en ben ik blij dat ik niet net onder de douche sta, ook al betekent dat negen van de tien keer dat ik nog in mijn pyjama zit). Vandaag zie ik Brt weer eens. Voorheen kwam hij altijd op vrijdag maar een interne wissel leverde hem een andere route op en zie ik op donderdag zijn collega. Ik hecht me nogal snel aan mensen en gewoontes dus het was een prettig weerzien. In mijn pyjama.

Hier ben ik weer helemaal het vrouwtje. Met mijn nieuwe schoenen! En een "oud" shirt dat in deze combinatie als nieuw voelt. Gut wat ben ik in mijn sas met mezelf.

Daar past dit luchtje bij. Het is van Thierry Mugler en riekt naar de zomer. OMG ik kom er dus nu pas achter dat dit niet per se een damesgeur is. Hahaha. Nou en?!

Ach het leven is toch zo'n prachtige aaneenschakeling van dagelijks terugkerende routines.

Mrcl is er weer en in het kader van het onderzoek spelen we het CF-bordspel Adem in Adem uit. Natuurlijk maakt hij geen schijn van kans.

Na alle inspanningen kak ik een beetje in. Geeft niks. Ik ben nog steeds superblij met mijn nieuwe schoenen. En alle berichtjes in mijn WhatsApp. Ik heb echt een gezellige applijst.

Ik loop een beetje achter met het nieuwe seizoen van VTwonen. Tijd voor een inhaalslag. Het liefst had ik onszelf opgegeven voor deelname maar daar maak ik Sjrd echt doodongelukkig mee. Ondanks een nieuwe trap, toffe spullen met een visie en zonder zelf te hoeven klussen!

We eten bij even iets bij La Place. Lekker makkelijk en altijd wel oké.

Bij de Hema pik ik even de bestelde foto's op. Voor een donderdagse koopavond is het akelig stil in de winkel.

Fijn plein.

Het komt weer niet van de laatste twee afleveringen House of Cards. Sjrd duikt in zijn serie en ik kijk naar nog meer wooninspiratie. Helemaal niet goed voor mijn eeuwige veranderdrang. Die witte salontafels gaan er binnenkort echt aan geloven. Ik denk dat ik een deksel bestel voor op de Wire Basket van Ferm Living. Klaar. Sjrd opperde om een pied-à-terre te kopen voor alle meubels die ik de hut insleep en na verloop van tijd moe ben. Vond ik een nogal overdreven opmerking. Temeer daar hij elke avond naar andere auto's zit te zoeken.

Hej hej.

3 opmerkingen:

Merel zei

Heb je de VT wonen actie al gezien? Vandaag aanmelden, dan heb je morgen 24 uur de tijd om voor precies 10.000 te shoppen. Als je dat lukt maak je kans (jury kiest uit díe inzendingen) op alle door jou geshopte producten... :-D

Ri zei

Hahahaha! Hier ongeveer hetzelfde. Ik klaag niet over zijn auto-zoek manie's. Maar hij moet het ook niet wagen om over mijn eeuwige zoektocht naar vakanties te beginnen.

Vnn zei

Hmmm...heel herkenbaar, die laatste zin. ELKE avond he.