woensdag 25 maart 2015

Plog 84 - Een merkwaardig recept tegen hoofdpijn

Wat deed ik op 25 maart 2015?

Begin de dag altijd met een hondenknuffel.

Van alle huishoudelijke klusjes die ik doe vormt dit het spannende hoogtepunt. De afvalemmer riekt. Tijd voor een sopje.

Ik riekte niet maar heb mezelf desondanks ook in een sopje gezet.

Sara hang jij weer even de oplettende waakhond uit? Merci.

Waar gaan we naartoe?

Nee toch hè. Alweer??

Tuurlijk niet. Hier moet ik zijn.

Ik heb een afspraak bij burgerzaken. Mijn gehandicaptenparkeerkaart blijkt verschwunden. Ik heb alles afgezocht, ondersteboven gehaald en omgekeerd. Het ding is onvindbaar. Ik snap er niks van.

Gelukkig kreeg ik een duplicaat. Hier zal ik extra zuinig op zijn. Dat verklaar en beloof ik.

De pakkettenman en ik arriveren tegelijkertijd voor ons huis. Super toevallig. En enorm efficiënt. Want ik moet tekenen voor ontvangst. Dankzij de schoonzus van mijn buurvrouw is alles goed gekomen met mijn nieuwe sensors. Merci!

Ik heb al een paar dagen last van hoofdpijn. Lezen en tv kijken is niet heel prettig. Een poos geleden kreeg ik bij wijze van grap dit kleurboek voor volwassenen cadeau. Misschien is vandaag wel een goede dag om me er eens over te buigen, met mijn bonkende hoofd. Na een uurtje kleuren ben ik er nog niet zeker van of dit wel iets voor mij is. Het roept vooral een gevoel op dat uitdrukt 'Kun je echt niks nuttigers met je tijd doen? Ga dan een talencursus volgen ofzo.' Misschien moet ik het met een minder simpel patroon nog eens een kans geven? Mijn hoofdpijn is immers over.

Tijd voor mijn diner. Hierna zal ik op de bank ploffen om er niet meer van af te komen. Tussen de kunst en kitsch-programma's door doe ik een dutje. Mijn bed roept, ploggen is voor morgen.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Ydnas zei

Kleurboek voor volwassenen, dat lijkt me best relaxed! Ik doe tegenwoordig "zentangles" maken (google maar). Het is lekker ontspannend en dat het totaal nutteloos is heb ik losgelaten ;) Who cares!

Vnn zei

Ja kijk, als ik had geweten dat het ZO gemakkelijk is...! Doe mij zo'n kleurboek!