zondag 29 maart 2015

Plog 88 - Een uitzonderlijk lam weekend

Wat deed ik op 29 maart 2015?

Sara is nog geen vijf minuten op maar wil na haar plasje en poepje linea recta terug naar bed. Zo'n dag.

Een blik in de krant heb ik nog niet geworpen. Laat ik daar eens mee beginnen.

De columns van Pieter Steinz vind ik altijd schrijnend mooi.

Oké dan. Ga maar weer in de gang liggen.

Ik krijg echt de schijt van die kutregen.

Ik krijg ook nogal de schijt van mezelf. De laatste dagen? week? weken? sta ik elke dag op met barstende hoofdpijn. Die gaat pas over als ik er twee paracetamol tegenaan gooi. En mijn bril opzet. Het is gissen naar de oorzaak. Is het toch de Tadim? Komt het doordat mijn suikers nog niet strak geregeld zijn en ik in de nacht boven de 10 zit? Had ik al gezegd dat ik er de schijt van krijg?

Hier wordt ook het hoofd gebroken. Op een goede manier.

"Heb je nog eens getempt? Je ziet zo bleek." Ik weet zonder te tempen ook wel of ik verhoging heb. Dat verraden mijn rode wangetjes dan wel. Is nu niet het geval. Zie je, 36.7. Niks aan het handje.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Linda de Mol. Eerst met haar koffertjes en daarna met haar nieuwe serie, familie Kruys.

Ook heb ik mijn andere haakproject er weer eens bij gepakt. Grotere haaknaald, kleinere lapjes. Tijd om wat slagen te maken.

Hej hej.

1 opmerking:

jootje zei

Veel te weinig gereageerd op je blogspot. .ik zou je wel 20 opkikker per dag willen sturen... algehele malaise gevoel. Of je nu Door de hond of kat gebeten word maakt niet uit .. het is gewoon kak. Dikke knuffel