maandag 13 april 2015

Plog 103 - Leuke samenloopjes

Wat deed ik op 13 april 2015?

 Ontbijten lukt weer aardig. Vier crackers weggetikt vanmorgen.

Ik slinger twee plogs online.

Ngrd van de thuiszorg appt. Hoe dat verlengslangetje heet dat aan mijn piccline zit. Haar collega is namelijk bij een kurende collega-CF'er en die las op mijn plog over dat slangetje. Ik vind dit soort samenloopjes heel leuk.

Daarna ga ik douchen. Sinds de plaatsing van de sonde - 5,5 week geleden - ben ik 2 kilo aangekomen. Daarvan was ik er alweer 1 kwijtgeraakt door het ziekig zijn. Maar die zit er dus mooi weer aan. Op naar de 53!

 Het echte spookwitte is er best al een beetje af, vind ik.

Het is te lekker buiten om binnen te blijven. Ik zeul alle kussens weer uit de garage en installeer me in het zonnetje. Hopelijk blijft er nog wat uv-licht plakken.

 Sara installeert zich ook. Laat dat maar aan Sara over.

In de supermarkt vind ik het nieuwste album van Jan Jans en de kinderen. Die strip lees ik al mijn hele leven. Het kuurcadeautje is gevonden. Kleine toelichting: elke infuuskuur gun ik mezelf een cadeautje. Omdat het wel leuk moet blijven allemaal. Soms is het een paar schoenen of een tas. Dit keer een stripboek.

Jij bent mijn dagelijks cadeautje Snaartje!


Een nieuwe voorraad easy pumps met antibiotica. De Ceftabolletjes stinken dit keer ook al vanaf de buitenkant een uur in de wind. Normaliter ruikt alleen mijn plasje naar het spul.


Victor (Brand) heeft een nieuw programma. Iets met vervuiling en poetsfiemels. Daar ben ik dol op! Victor heeft nog nooit zoiets vies gezien. En dan is dit pas de eerste aflevering.

De mevrouw met de poetsfiemel (zij wast haar gele doekje vijf keer per dag in een emmer chloor) schiet de mevrouw met de ernstige vervuiling (inclusief een dode muizenfamilie op de vensterbank in de woonkamer!) te hulp. Prachtig concept.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Jroen zei

Ik had altijd een Jan Jans poster op mn kamer, over Jeroentje :)

Anoniem zei

Ik hou ook van leuke samenloopjes, ben namelijk die kurende mede-CFer. Helaas picclijn gisteravond op eerste hulp kwijtgeraakt vanwege fikse ontsteking.
Aangezien ik nog vijf weken te gaan heb krijg ik een oproep voor een nieuwe lijn en krijg ik donderdagavond twee verlengslangetjes geleverd van apotheek.Heb nu tijdelijk gewoon infuus. Superleuke plog trouwens, iedere morgen eerste wat ik lees!!!!