donderdag 30 april 2015

Plog 120 - Overal snot en sondevoeding

Wat deed ik op 30 april 2015?

Goedem... HATJSIE HATSJIE... orgen! Het is alweer tijd voor mijn laatste giften antibiotica. De drie weken kuren zijn omgevlogen. Als de tijd normaal ges... HATJSIE HATSJIE ...proken vliegt, waarom zou hij dat dan nu ook niet doen hè. Het toeval wil dat ik na die briljante dag van gisteren nu snotsnipstrontverkouden ben geworden. Lachen zeg.

Haha hier moet ik wel om lachen. Er zijn nog steeds toeristen die van de prins geen kwaad weten. Volgend jaar een nieuwe poging jongens. En dan drie dagen eerder!

Het is allemaal wat hè Snaartje?

Extra verplicht kalm aan doen is het devies. Gaat best lukken. Nog maar een woonprogramma dan?

Mijn moeder was zo lief even wat boodschappen voor ons te halen en af te geven. Komend weekend gaan we ons echt buigen over de bezorgservice van AH.

Wat moet een mens zonder fijne bevriende buurtgenoten? De een gooit een plezant roddeltje in de brievenbus. De ander komt even een bloemetje brengen. Zo lief!

Het wordt er in de loop van de avond niet beter op. En zie je die vlek achter mijn schoen? Dat is gelekte sondevoeding, maar dat wist ik toen nog niet. Het blijkt door zo'n beetje de hele benedenverdieping te liggen. Een spoor van kleine, opgedroogde hardnekkige druppels. Die je bijna niet weg geboend krijgt.

Dan maar een mooi stukje klassieke muziek. Daar is nog nooit iemand slechter van geworden.

En van een fantastische docu over Queen kan het ook alleen maar beter worden. Ook voor de triljoenste keer.

Hej hej.

Geen opmerkingen: