vrijdag 1 mei 2015

Plog 121 - Dag van de lijnvrijheid

Wat deed ik op 01 mei 2015?

Sara je blijkt niet het enige dier dat dol is op sondevoeding. Er zijn zelfs katten die 's nachts stiekem de sondelijn door knabbelen om bij het gouden goedje te komen! Dan bof jij toch maar hè, dat je het zo voorgeschoteld krijgt.

De thuiszorgelf heeft mijn piccline verwijderd. Ik heb uitgebreid en zonder hindernissen gedoucht. Dan lijkt het me nu de hoogste tijd voor een rondje stad. Passen tot ik erbij neerval.

Och ja, 1 mei. Dag van de arbeid, dag van de Duitsers. Zolang je aan de goede kant van de stad blijft valt het best mee.

Of je neemt de brommer.

De nieuwe schoolagenda's liggen al in de winkel. Oeink! Jammer dat ik niet meer op school zit. Hahahahaha! Anders zou ik zeker deze kiezen.

Ik weet het niet met dit ensemble. De verkopende dames vinden het enig staan. Maar de bruinste van het stel - die vast elke nacht onder de zonnebank slaapt - vindt ook dat ik best met blote benen de straat op kan. Mijn benen zijn las-ogen-wit. En ik bevries nogal snel, ook in mei. Ik weet het niet.

Tschüss!

Wat hebben we het goed gehad hè?

En dan neemt Sjrd ook nog een milkshake voor me mee als hij voor zichzelf friet haalt. Wat een dag.

Sjrd wil aan een nieuwe serie beginnen nu hij klaar is met Sons of Anarchy. Na lang zoeken kiest hij voor Lilyhammer. Hij kijkt op de laptop en ik hoor hem geregeld lachen. "Jij vindt deze ook heel leuk denk ik," zegt hij halverwege. Oké dan. We beginnen opnieuw op tv en inderdaad. Wat een verademing na die zure Francis en zijn kaartenhuis.

Hej hej.

3 opmerkingen:

jootje zei

Ooh ik vind het een heel sjiek setje wat je prachtig staat...

Sarah zei

Wat Jootje zegt! Ben er ook fan van. Iets anders dan wat je normaal lijkt aan te trekken maar je kan het helemaal hebben hoor. Net als die agenda - hoe leuk!!
Moet zo lachen om Sara en haar sonde voeding, haha!

Anoniem zei

heel leuk kleding setje , gewoon jezelf verwennen dat heb je wel verdiend na de iv kuur .
vindt je vreselijk dapper en ook heel leuk om te lezen hoe jou leven verloopt met je lf die het zelfde is als mijn lf .heerlijk herkenbare dingen schrijf je .
groetjes manon