zaterdag 2 mei 2015

Plog 122 - Ein toller Tag

Wat deed ik op 02 mei 2015?

Ha pruumke lekker deer!

Je vraagt je af waarom ze hier niet eerder mee zijn gekomen hè?!

Dit ga ik vandaag maar eens ontzettend opruimen. Weg met die medische handel. Ik gooi het niet weg hoor. Het verhuist gewoon naar mijn grote medicijnkast boven.

En dit kan voor de helft in de kast in de keuken. Waar de andere helft blijft is nog wat onbestemd.

Tijd voor een nautisch streepje. Zie je die rugzak en schrobber op de achtergrond? Het is zover. We gaan naar de boot! Eigenlijk zouden we vandaag met Mrc en Chrs afspreken. Maar aangezien zij aan een pillenkuurtje zit en ik net van het infuus af ben en nog steeds snotter hebben we besloten verstandig te zijn.

Parkeerplaats haven. Waat zuus ze? Pruuse!

Zo fijn om hier weer te zijn! Zelfs zonder zon overvalt het vakantiegevoel je meteen. Dat heeft vast ook te maken de vele Duitsers. Je gaat er selbst auch sehr einfach Deutsch von reden.

Laten we die mast maar eens gaan zetten. Anders hadden we net zo goed een sloepje kunnen kopen.

En de vaantjes vastknopen!

Onze Yrres is uit 1976. Net als Sjrd en mijn zus, naar wie we de boot vernoemden. Beide boten van mijn ouders heetten ook Renée. Mooie traditie. Het vintage gebloemde haakje zal van niet veel later zijn.

Guck mal! Hier draaien wij onze hand niet voor om.

Terwijl Sjrd aan de slag gaat met zijn nieuwe schrobber en biologisch afbreekbaar poetsmiddel doe ik ook even een zenoefening. Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is.

Nog een tolle selfie en dan kunnen we. Trossen los!

Issie blij? *fluit* Hijs blij! De zeilen blijven vandaag nog even gestreken maar een rondje motoren kan tijdstechnisch wel.

Van zo'n middagje op het water wordt een mens knap hongerig. We buigen ons over het assortiment van AH. Komende dinsdag komen ze een bult boodschappen bezorgen, wh00t!

Proost! Op een heerlijke dag! Zo heerlijk dat ik zelfs weer een bodempje wijn meedrink. Eens kijken hoe het valt.

Hej hej.

3 opmerkingen:

Mrs. T. zei

Bij ons ligt op de wc 'Het handboek voor de moderne man' http://www.bol.com/nl/p/handboek-voor-de-moderne-man/1001004009904092/. Echt heel grappig! ;-)

Vnn zei

De Renee....Zag haar altijd liggen in Linne en vond het elke keer ontroerend om te zien dat ze op die manier in jullie leven bleef. Wist helemaal niet dat jullie de boot nog hadden (is het dezelfde? volgens mij wel he?).

Vnn zei

En natuurlijk bleef ze op 1000 andere manieren in jullie leven...