zondag 3 mei 2015

Plog 123 - Sinterklaas kwam vroeg dit jaar

Wat deed ik op 03 mei 2015?

Laten we de dag beginnen met het opladen der accu's. Dat is vast een goed idee.

Eh? Eerst was er nog niks aan de hand. Tot ik bedacht dat ik de melk beslist aan de andere kant moest zetten, vanwege de kans op knoeien. Juist. Ik bedenk nog eens iets.

Alles doet het nog, ik kan nog lachen.

Kunnen we de bewaking van ons fort weer aan jou overlaten mop? Mooi. Wij gaan namelijk even de economie stimuleren.

Hoi Ralph van Foto Lux! Ik kom een lens bij je kopen. Na lang wikken en wegen - én sparen - heb ik besloten dat ik mezelf dit mag gunnen. Ik ben en blijf een amateur en knip alles met de automatische stand maar toch. Als er een vogeltje in de heg zit wil ik het dichterbij kunnen halen.

Het weer heeft er weinig zin in. Dat interesseert ons niks. Gewapend met de paraplu laten we ons naar het andere kloppend winkelhart van de stad rollen.

Het zal niet waar zijn. Gaan we hier Giethoorn nadoen?

Het is uh gezellig druk. Zoekplaatje. Waar is Sjrd?

Ook bij La Place hangen we met de benen buiten. Dit broodje was al lang en breed op toen Sjrd aan kwam lopen met zijn pizza. De baby op de achtergrond raakte ook wat overprikkeld van alle drukte. Ze heeft goede longen.

En dan ga ik nu even spelen met mijn nieuwe lens!

Top dit. Vanaf de bank kijk ik zo bij de gevederde buren naar binnen.

En mijn favo model blijft ook goed plakken.

Ja jij, knapperd!

En dit is de kledingbuit van een week digitaal en analoog winkelen. Dan ga ik nu weer op rantsoen. En de pinpas aan de beademing.

Heb je zo'n mooie lucht en een lens om je vingers bij af te likken, wordt het nog een twijfelachtige foto. Ik ten voeten uit.

Hej hej.

Geen opmerkingen: