maandag 4 mei 2015

Plog 124 - Rop zit in het midden

Wat deed ik op 04 mei 2015?

Kijk. Dit is met mijn gewone lens, vanuit de keuken naar buiten. Een slakkenhuisje.

En dit met de nieuwe! Er blijkt een heuse slak onder te zitten! Zo'n nerd ben ik dus geworden.

Allemaal leuk dat gewazel over lenzen maar over tot de orde van de dag. Er mag weer gesport worden. Mag ja! Zo iemand ben ik dus ook geworden. Ik heb het echt gemist de afgelopen weken.

En niet alleen het sporten. Ook de mensen! En de moppen! Het raadsel van vandaag: Er zitten drie personen op een motor. Eentje voorop en eentje achterop. Wie zit in het midden?

Kijk me eens glunderen. Met mijn bolle wangetjes.

Er waren tijden dat ik na het sporten op de bank lag te pitten. Nu strijk ik! Had ik al gezegd dat die sondevoeding een goed idee was?

Na de strijk voeg ik me bij mijn collega's. Waar Sara heel professioneel door een zakelijk telefoongesprek blaft als ze een kat voorbij ziet sluipen. Gottegottegot.

Mijn kleega heeft een nieuw vest. Dat zie je zo.

Af en toe heb ik kloofjes op mijn duimen. (Ik denk van al dat afwassen!!!) En die doen zéér jongen! Het was evenwel een verfrissende ervaring om bij de apotheek een middeltje voor normale mensen met dito klachten te halen.

Hé en dit dan! Sjrd loopt al weken met ontstoken ogen rond. Vanmorgen ging hij er toch eens mee naar de huisarts. Die constateerde pollenallergie en schreef deze druppels voor. Met als bestanddelen dexamethason en tobramycine. Zo'n beetje alles waar je als rechtschapen CF'er op teert. Word je dan toch besmet waar je mee omgaat???

Er lag ook nog een superlief kaartje in de brievenbus van Nk!

Ach gut, deze meneer was wel de held van de dodenherdenking.

We blijken het toch nog te kunnen: binge-watchen. Seizoen 1 van Lilyhammer is verslonden!

Laat ik dit dat nu toch maar eens op gaan ruimen. Daarna nog een spraysessie en dan lekker naar het mandje. De regen klatert tegen de ramen, dat slaapt nog lekkerder in.

Hej hej.

3 opmerkingen:

Maarten zei

Wie is Rob dan? ik zat aan een baby in de buik te denken, tot ik de titel van vandaag las.. Maar ik snap hem niet

Vnn zei

Jij aan de sondevoeding en wat kilo's erbij...ik aan een middel waarvan ik 10 kilo af ga vallen als het (niet?) goed is. Kleding ruilen t.z.t.?

Ik vraag me altijd af of andere mensen geen kloven hebben, (gelukkig) wel dus! Sorry voor het leedvermaak. En er is een heus geneesmiddel voor? Dat wist ik niet en wil ik ooook!

Ydnas zei

Geweldige mop :)
En fijn dat je zo'n energie van de sondevoeding krijgt, je ziet er goed uit, vooral zo doorgaan! :-)