maandag 1 juni 2015

Plog 152 - Buikpijn, boeren en braken

Wat deed ik op 01 juni 2015?

Nou, ik neem nog eens een keer een smoothie...
Vannacht was minder. Mijn buik deed wat zeer en ik boerde mijn maag achterstevoren naar buiten. Ze kwamen van heel diep, klonken bijna dierlijk. Overgoten met een saus van brandend maagzuur. Toen ik op de wc ook geen olympisch record neerzette wist ik wel hoe laat het was. Coloforttijd. Even de darmverstopping aanpakken. Zoals gebruikelijk begint zo'n sessie met nog een goede braakpartij en daarna kan het grote drinkfeest beginnen.

Saluutjes, op de eerste liter.

 Het is allemaal wat hè Saar?

Dat ik er maar lekker de schijt van mag krijgen.

Dolletjes. De nieuwe lading cayston is geleverd. Drie keer per dag sprayen, dat ontbrak er nog aan.

Gelukkig ben jij heel knap. Nee maar echt.

Och heden, hier lijk je een soort van engel in de hemel. Maar dat komt door mij. Ik probeerde eens een foto te maken in de niet automatische stand. Daar moet ik me duidelijk nog wat meer in verdiepen.

Twee liter later ben ik wel toe aan iets anders dan colofort. Nog een smoothie dan maar? Want zo'n verstopping komt natuurlijk niet echt door een huisgemaakt vitaminedrankje hè. Het is vooral een kwestie van te weinig drinken en dito beweging. Nou dat klopt allemaal.

We kijken natuurlijk weer twee afleveringen Bloodline en daarna naar Joris' programma over transplantaties. Vanavond maken we kennis met Nico. Die CF heeft en wacht op donorlongen.

Hej hej.

1 opmerking:

Anoniem zei

Oef, ik heb dezelfde maatbeker als jij en moest 4 jaar geleden schoonspoelen voor een onderzoek. Jouw foto slingert mij zo 4 jaar terug, ik proef weer helemaal hoe dat was. Wat akelig dat je zulke spulletjes tot je moet nemen!!!
Ik hoop dat het allemaal weer een beetje onder controle is zonder deze paardenmiddelen.
Groetjes, Judi