dinsdag 2 juni 2015

Plog 153 - De weessok is weer een setje

Wat deed ik op 02 juni 2015?

Hier. Ik zal eens beginnen met iets zoets. Vind ik zelf althans. Het is veel kommer en kwel de laatste tijd, daar ben ik me wel van bewust. Als luchtige tegenhanger bied ik een kijkje in het verre verleden. Inclusief de thuisknipkunsten van mijn moeder.

Liefde is... Dat hij de volle wasmand al naar de zolder heeft gebracht.

Het bleekneusje is voor de verandering al eens om één uur klaar met douchen. Dat lukt lang niet alle dagen. Hoewel ik douchen erg lekker vind krijg ik mezelf maar moeilijk onder de warme straal gesleurd. Mijn infuusarm maakt het er niet makkelijker op. En het feit dat ik de laatste tijd om de dag mijn haar moet wassen omdat het zo snel vet wordt. Gelukkig is vet haar nog altijd een goede trigger om de klus dan toch maar te klaren.

Och pop wat lig je braaf te zijn.

Hallo? Blijven we wel even bij de les?

Sjrds vader snoeide intussen de buxushaagjes. Nice!

Mijn moeder was er ook gezellig en concludeert aan het eind van de middag deze situatie.

Dus ja, dan zit er maar een ding op...

Dit hier is Keith Caputo in zijn jonge jaren. Hij was de zanger van Life Of Agony, een nogal harde band. Zonder Sjrd had ik dat allemaal niet geweten. Maar hij is al jaren fan. Keith was geen heel vrolijke jongen. Hij zong over scheermessen aan zijn pols en zijn gekke seksualiteit.

Tegenwoordig heet Keith Mina en is zij de frontvrouw van Life of Agony. Ze zingt nog steeds dezelfde opbeurende liederen als vroeger. We snappen nu alleen veel beter waar ze vandaag komen. Ik vind Keith Mina een mooie vrouw geworden. Ze doet me een beetje denken aan Mona Lisa.

Oh heerlijk! Jetske praat ons even bij over gepasseerde zaken van de Rijdende Rechter. Deze over de naar verluidt ruftende Bambi had ik dus compleet gemist.

Hej hej.

1 opmerking:

Astrid zei

Hoi Irene,

Ik vraag me al geruime tijd af hoe je toch al die slapende selfies maakt. Heb je Sara geleerd om foto's te maken.
Gr. en ik hoop dat je je snel wat fitter gaat voelen.