dinsdag 9 juni 2015

Plog 160 - Oktober blijkt een uiterst vruchtbare maand

Wat deed ik op 09 juni 2015?

 Beeldig Saar. Ik ruik je vanaf het beeldscherm. Een mondje waarin een dode papegaai heeft liggen zweten.

Suf jij nog maar even verder dan.

In de strijd tegen het vette haar kocht ik dit. Droogshampoo. Eens kijken of het echt doet wat het belooft.

In het geheel niet ontevreden. Mijn haar heeft inderdaad wat meer volume en ligt niet als een pannenkoek op mijn hoofd te blinken. Zelfs mijn klem blijft zitten. Goed product!

Dan kan ik nu het veld in. Op expeditie.

Onze uren hebben veel te lang stil gestaan. Tijd voor nieuwe batterijtjes. En heel misschien zocht ik een kuurcadeautje uit. Ach wat, niks misschien. Zeker. Het is alleen nog even wachten tot de juiste kleur binnen is.

Nu Albert de boodschappen bezorgt hoopt het qua emballage best wel op in de garage. Daarom laat ik mijn neus nog eens bij Jan zien. Deze berg plastic ruil ik om voor een bak aardbeien. Goede deal.

Nou ja. Hoe komt dit nou in mijn brievenbus? En belangrijker, wat zit erin?

Een rood rokje! Net wat ik nodig heb.

Ik bevredig een volgende behoefte. Ooit zei iemand die ervoor gestudeerd heeft dat het leven aaneen hangt van crises. "En het bevredigen van behoeftes" wil ik daar graag aan toevoegen. Anders overleef je die crises ook niet.

Nóg een pakje???? Ja ho ho. Allemaal cadeaus. Om uit te delen. Er zijn nogal wat jarigen in juni. Echt bizar veel. Zal ik alleen al eens de eerste ring opsommen? De naef, mijn zwager, mijn oma zaliger, mijn vader en Sjrd. En daarnaast nog een zwik bekenden.

Oh fijn. Ik wilde net vragen of je deze plek even wilde bewaken Sara. Initiatief nemen stel ik altijd enorm op prijs.

Hoewel? Niet altijd. De apotheek besloot op eigen gelegenheid nog wat extra antibiotica te leveren. Terwijl ik overmorgen klaar ben. Maar even in conclaaf wat te doen.

Kijk, de mens (van 23 juni) heeft zijn cadeau al gekregen! Komende zaterdag doet hij weer mee met een wedstrijdloopje en dan komt zo'n gadget goed van pas.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Kijk eens aan: het is zowaar ook nog een beautyplog geworden! Het moet niet gekker worden. Leuk, want ik vroeg me al tijden af of die droogshampoo die ik 100 jaar geleden gekocht heb ook werkt. Het is een ander merk maar dat zal de pret hopelijk niet drukken.