zaterdag 13 juni 2015

Plog 164 - Een levensgevaarlijke behasituatie

Wat deed ik op 13 juni 2015?

De dag begint met boodschappen. Echt zo handig deze bezorgconstructie! Het kan alleen zijn dat een adres na ons nu vier flessen cola zero en een rode paprika tekort komt. Niet besteld, niet betaald en toch gekregen.

Kan ik iemand blij maken met de dierenplaatjes van Freek?

Yes! Afgekoppeld.

Kom, laten we naar de naef gaan! Dat is een best alternatief voor CFBD in Scheveningen, waar we ook heen hadden gekund. Het jaarlijkse strandfeest met een boel CF'ers. Vroeger waren we vaak van de partij. Maar vroeger kon het ook allemaal nog wat meer lijden. CF is niet besmettelijk, maar de bacteriën die wij kuchers bij ons dragen wel. En het laatste wat je wil is een resistente Pseudomonas stam overdragen of krijgen. Daarom wordt onderling contact ook afgeraden. Het is zuur om steeds vaker voor de verstandige weg te kiezen in plaats van je hart te volgen, dat schreeuwt om een dag vol CF-herkenning.

Vlaai vanwege twee jarigen. Zodoende, en vanwege een hypo, eet ik uiteindelijk drie stukjes. Beter!

Oké, over tot de cadeaus.

Flrs is nog niet razend enthousiast over de Duplo. Of is het het roze papier?

De speelgoedmand dan?

Dit is het leukst hè jungkse? Gewoon met je tante op het kleed. Beetje staan, wiebelen, vertellen en af en toe een stukje door de lucht vliegen. Ik snap dat wel.

Nou vooruit, en als we het voordoen met die Duplo is het best oké speelgoed. Sjrd en Rlph hebben zich in elk geval kostelijk vermaakt.

Het is niet dat de naef ons heeft afgemat. Hier wordt voorbereid.

Op dit.

Sjrd heeft zich ingeschreven voor de 10 kilometer. Streeftijd tussen de 50 en 52 minuten. Handig horloge heb je daar zeg!

Ik vermaak me intussen met aanmoedigen. En mensen kijken. Hoewel het niet enorm druk is valt er genoeg te zien. Dit bijvoorbeeld. Dit is echt heel slecht voor mijn OCD. Het kost me veel moeite om de dame niet aan te spreken. Of nog erger, ongevraagd de boel even goed vastmaken en recht leggen.

Je gaat als een trein zonnestraal! Nog een rondje te gaan.

Whoop whoop! In 48:45 minuten! Maar snel een volgende loop uitzoeken hè?


Hej hej.

Geen opmerkingen: