zaterdag 20 juni 2015

Plog 171 - Het geheim van Radler

Wat deed ik op 20 juni 2015?

Ha! Goedemorgen. Goede fotobom Sara.

We gaan weer op pad. Wat lekker dat dit kan!

Hoi Maastricht! Daar zijn we weer.

Met je gezellige roze zaterdag.

Gezellig druk is het ook. We zien allemaal mensen richting hun auto's lopen maar vooralsnog rijdt er geen een daadwerkelijk naar buiten.

Oh, hier is iedereen. Goed sfeertje.

Bij de H&M tikken we de laatste vakantieaankopen op de kop. Klaar voor de zomer!

Bij Sissy Boy kijk ik mijn ogen uit. Zo'n fijne winkel.

Ik vind het lastig om goede sfeerplaatjes te schieten. Ook door de mensen die er rondlopen. Wat helpt is je camera op mensen richten. Gaan ze vanzelf opzij!

Deze dame boeit het blijkbaar niet. Nou ook prima.

Dit is Sjrds nieuwe pet. Een maatpet, jawel. Hij is er erg blij mee. Ik ook. Want hij doet me een beetje denken aan Tom Hanks in A League Of Their Own en nu kan hij ook de hele tijd van de geheime honkbalcoachtekens maken.

Proost, op de pet! Ik bestelde trouwens een Radler en de studentikoze Hollandse ober vroeg of ik een huisgemaakte Radler wilde of een uit een fles. Altijd op zoek naar puur en avontuur koos ik de eerste optie. Komt daarna een tweede studentober aanlopen en vraagt voor wie het sneeuwwitje is?! Want een Radler is dus gewoon een sneeuwwitje! Doe mij dan alsnog maar een flesje. Met je sneuwitje.

Meteen maar wat eten? Lekker!

Halverwege mijn maaltijd is Sjrd al klaar met zijn friet zuurvlees en ruilen we zoals altijd om. Gelukkig heeft hij honger als een paard, na zijn hardlooptraining van vanmorgen.

Weer thuis, over tot de orde van de dag.

Maar Martin Van Dikhout, wat heb jij nou op je bovenlip? Een pornosnor? Ik zou het nog eens heroverwegen als ik jou was.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Mrs. T. zei

Dat doen we hier ook vaak: ruilen van borden. Hij heeft het al leeg, ik kan het niet op.

Vnn zei

Bij ons andersom. Helaas.