dinsdag 30 juni 2015

Plog 181 - Er worden niet louter letters gevreten

Wat deed ik op 30 juni 2015?

Het slaapt zalig hier. We zijn er nu voor het derde jaar. Het eerste jaar moest ik wennen aan het harde matras. Dit jaar kozen we noodgedwongen voor de andere slaapkamer (iets met een tweepersoonsmatras en twee eenpersoons hoeslakens) en daar liggen we eigenlijk nog lekkerder!

De krant van afgelopen zaterdag gaat eindeloos mee. Elke ochtend een ander stuk.

En bij het zwembad maak ik slagen in mijn boek.

Sjrd is inmiddels in zijn tweede boek bezig.

Dobberen en lezen gaan niet samen. "Volgens mij lig jij heerlijk te mijmeren zo," concludeerde een mede badgast. En dat is precies wat ik doe, mijmeren. Zalig.

De hoogste tijd om mijn plog wat aandacht te schenken. Als ik net goed en wel ben geïnstalleerd komt de beheerder achter me zitten met de legendarische woorden "Zo nu even lekker een peukie!" Hoestend licht ik mijn hielen en ga om het hoekje zitten. En wat doet de kwarkgans met zijn legale doch dodelijke kankerstonk? Hij neemt mijn plaats in en walmt zijn stinkende meur alsnog mijn kant op. Zak hooi!

Als de rust is wedergekeerd en de lucht opgeklaard kan ik eindelijk aan de slag.

Mijn laatste sondesessie dateert van vrijdag. De doos met zakken sondevoeding staat nog steeds onaangeroerd bij de deur. Ondanks de hitte is mijn eetlust aardig aanwezig. Ik ontbijt met smaak, snoep tussen de bedrijven door wat zoet en zout weg en ook 's avonds kan een aangeklede salade me best bekoren. Laat gaan!

Hej hej.

2 opmerkingen:

Sarah zei

Heerlijk zoveel plogs van jou in 1 keer! Of heb ik gewoon niet goed opgelet?
Anyway, wat is het daar mooi! En nog gefeliciteerd met de 12 jaar! Vervelend dat je er heen moest met je picc (vooral voor niet zwemmen!), of heb je er niet te veel last van?
Geniet! x

Mrs. T. zei

Heerlijk zeg daar en van lezen krijg je natuurlijk nooit genoeg! Gefeliciteerd met jullie jubileum. En wat vind je van 'Wij'?