maandag 10 augustus 2015

Plog 222 - Gewoon lekker aan de slag maandag

Wat deed ik op 10 augustus 2015?

Goedemorgen Saar, het is weer maandag. We gaan aan de slag!

Nog een keer dan?  t-shirt #benetton - broek #bellaragazza - schoenen #omoda - bril #michaelkors

Een pakket goed nieuws werd al vroeg bezorgd en staat nu op Sjrds bureau te wachten tot hij thuis is.

Maandag ---> dekbedden luchtdag.

Maandag ---> poetsdag.

Maandag ---> wasdag.

Maandag ---> strijkdag.

Elke dag ---> spraydag.

Wat zo'n dag dan omvliegt hè Snaartje. Heb jij ook maandag ---> wasdag?

Aan de slag met het digitale dan maar?

Tsss, dat gaat de hele dag door joh.

Ben ik trouwens de enige die er genoegen in heeft om haar (of zijn! kan ook) oorbel in dat gleufje boven je oorlel te frunniken?

Skyporn.

Foodporn.

Hej hej.

5 opmerkingen:

Vnn zei

Ik heb meerdere vraagtekens bij dit plog en ik zou graag een antwoord ontvangen (mag hier maar mag ook persoonlijk):

- oorbel en frunniken?? Hier hoef ik trouwens geen antwoord op;

- dat van die dekbedden luchten zie ik altijd overal maar heb ik nooit begrepen. Ik vind het altijd vies om je dekbed aan de buitenkant van je huis te hangen. Heb het nog nooit gedaan. Waarom doen mensen dat? Ja, luchten noemt men dat, maar dat is het toch niet echt? Ik stop ze gewoon in de wasmachine. Graag een antwoord want dit vraag ik me wel echt al mijn halve leven af.

Dan nog een opmerking: dat kleding-merken-benoemspel vind ik eigenlijk wel erg leuk, dus houd 'm er maar in voorlopig (als ik dat mag zeggen).

Sarah zei

Lekker bezig jij! Oorbel frunniken ken ik wel, maar dan weer niet hoe jij het doet, daar moest ik wel om lachen. Ik duw alleen mijn oorlel door de oorbel.

Ik vind dat kleding genoem ook leuk!! En ga het idee misschien eventueel op een dag van je lenen. Heb wel minder interessante merken dan jij!

Irène zei

@Vnn: Als ik mijn alijke dekbedden in de wasmachine doe blijft er toch niks van over?! En wat denk je dat er precies aan de buitenkant van de muur zit? Bovendien lik ik hem altijd van boven naar beneden of voordat ik ook maar iets buiten te luchten hang...

@Sarah: Hoe jij dat doet daar kan ik me dan weer niks bij voorstellen. Oorlel dóór oorbel?! En ik heb heus niet alleen maar interessante merken hoor. Veel komt van The Sting. Maar daar gaat het toch ook niet om? Het is vermaak hè.

Vnn zei

Vogelpoep, uitlaatgassen en dingen die ik niet kan bedenken...
Mijn dekbedden blijven altijd helemaal goed als ik ze in de wasmachine was. De winterdekbedden passen trouwens niet in mijn wasmachine, dus die breng ik naar de stomerij. De zomerdekbedden was ik wel zelf.

Ri zei

De enige vraag die na dit plog gesteld diende teworden (en wat mij betreft ook nog beantwoord moet worden) is: wat zat er in het pakket voor Sjrd?