donderdag 13 augustus 2015

Plog 225 - Met mijn hoofd in de koelkast

Wat deed ik op 13 augustus 2015?

Wat sta je daar weer heerlijk te suffen Snaartjeschat? Het wordt weer een bokhete, matsje dag.

Dat hindert deze roos allemaal niet. Het is de uitslover van het perk.

Ik ga maar weer eens hier aan de slag. Planken stofvrij maken, in rechte stapels leggen wat mag blijven en uitzoeken wat weg kan en naar wie.

Deze gevulde vuilniszak mag naar de zak van max.

Soms komt er tijdens dergelijk opruimgeweld een herontdekt kledingstuk boven drijven. Neem nou dit topje #notthesame. Superleuk ook op dit rode rokje #kinglouie maar nog weinig gedragen. Vandaag geef ik het nog een kans.

Wist je trouwens dat het vandaag internationale linkshandigendag is? #leftie

Daar was ik vorig jaar allerminst mee bezig. Toen lag ik op de SEH in Utrecht, gebracht door de ambulance. Met een blijkbaar ontstoken lever en heel veel pijn in elke spier en elk gewricht in mijn lijf. Maar niet in mijn lever. Het waren heel akelige uren en ik merk dat ik dat een jaar later nog steeds wat aan het verwerken ben.

Het is echt verslomend heet. Het enige dat helpt is mijn hoofd in de koelkast steken.

"In mijn vorig leven was ik gewoon een boer hoor," aldus mijn tevreden mens. En hij maaide het gras en droeg de kussens naar buiten, voor nog een extra avondje samen zomeren. Dat is pas genieten.

Wat Sara betreft is dit pas genieten. Allicht.

Hej hej.

1 opmerking:

MijnPlog zei

Heftig die foto van vorig jaar. Kan mij voortstellen als je zoveel pijn hebt gehad, je dat ook echt een plek moet geven en misschien wel angstig maakt.