maandag 17 augustus 2015

Plog 229 - Kalmaandag

Wat deed ik op 17 augustus?

Ik lust pas relatief kort kaas op mijn brood. Een kaasplank als dessert zul je me niet zien bestellen maar een plak oude kaas eet ik tegenwoordig met smaak op.

Dat van die B&B was natuurlijk een grapje.

Zeker nadat ik dit bed heb afgehaald. Het is ons oude bed en blinkt niet uit in opmaakgemak. De dikke matrassen zijn lomp zwaar en de dekbedden die we er voorheen op hadden liggen wogen vijf kilo per stuk. En dan met mijn militaristische opmaakregime...

De familie Zanussi op zolder is er maar druk mee.

Heel veel meer dan wat waswijven komt er niet uit mij vandaag. Ik moet duidelijk een dagje bijtrekken. Dat gaat gek genoeg het best in sportieve kledij.

Het laatste stuk kersenvlaai gecombineerd met de gebundelde columns van Jacquelien, over haar zoon die ook CF heeft. Het boekje is ontroerend, herkenbaar en op zijn tijd erg grappig. Ik lees het dan ook in een ruk uit.

Ik ben niet de enige die de maandag aangrijpt om de naweeën van het weekend kwijt te raken.

De geraniums zijn aan hun tweede leg begonnen. Dat is heel goed nieuws.

Sjrd is weer klaar met Sons of Anarchy en op zoek naar een nieuwe serie. Hij begint aan Dicte en al bij de eerste scène is mijn interesse voldoende gewekt om toch maar mee te kijken. Goede keus! Walter White met z'n Breaking Bad moet nog maar even wachten.

Nou vooruit dan. Ik geniet hier net zo hard van.

Hej hej.

Geen opmerkingen: