donderdag 20 augustus 2015

Plog 232 - Klaar voor de herfst

Wat deed ik op 20 augustus 2015?

Het lijkt misschien alsof ik ook mijn telefoon op wil eten maar dat is niet zo. Het is gewoon een bereikbaar, gezond ontbijtje in de frisse buitenlucht.

En daarna lekker naar de fysio. Het leven kan zo eenvoudig zijn.

Ik train zonder extra zuurstof vandaag. Het grote vat in de garage waaruit ik mijn draagbare tankje vul is namelijk leeg. Eigenlijk komt dat voor een keer wel goed uit. Nu kan ik namelijk zien wat er gebeurt als ik met Sara wandel of door de stad loop. Mijn saturatie duikt dan dus onder de magische grens van 90.

Maar zodra ik ga zitten herstelt hij zich ook weer vrij vlot. Je kunt het maar weten.

De chauffeur van Westfalen had nog wel een plekje vrij om vandaag al mijn moedervat bij te komen vullen. Heel fijn!

Nou hier staat ze dan. De geleende Toyota van mijn moeder. Waarmee de magie moet gebeuren... Vooralsnog heb ik nog steeds geen idéé.

Van wat hierin zit heb ik wel een idee.

Een spijkerjasje was het enige dat er nog aan ontbrak. Nu ben ik klaar voor de herfst. Echt. Zoals je ziet combineert het perfect. En ja ik ga zo douchen. Echt.

Mijn moeder is intussen druk met haar spinnenjacht. Ze is meedogenloos.

Zie je wel? Het jurkje is gemaakt door #tommyhilfiger zelf. Denk ik.

De buurman heeft wat te vieren en kocht iets te ruim Bossche bollen in. Of wij de resterende twee op willen mauzen. Wat denk je zelf?! Hoera voor jou Sdn!

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Hmm, echt waar? Ik heb 3 spijkerjasjes en ik draag ze euhh...alle 2!
1 verkopen op marktplaats dan maar.

Ik vind het altijd wel een leuk spelletje om te raden wat de echte namen van de mensen zonder klinkers zijn. Deze keer kwam ik er niet uit...Soedan? Asdan?