donderdag 10 september 2015

Plog 253 - Ook de Vuelta win je in bed

Wat deed ik op 10 september 2015?

Goedemorgen Sara! Wat loop jij daar alweer parmantig met je bips te zwaaien?

Mijn dag is niet zo lekker begonnen. Last van mijn voeding en vanaf het afkoppelen ervan heb ik als een idioot liggen blaffen. Eenmaal uit bed meteen de sprayerd dus maar aangezwengeld en mezelf hier en daar een dubbele dosis gegund. Soms moet dat.

Ik top het af met een graai uit mijn snoepdoos. En dan is het afwachten.

Eerst maar eens een ontbijtje, zo tegen de middag.

Dat het dan toch nog tot half drie heeft moeten duren voor ik aan mezelf toegeef dat ik vandaag behoefte heb aan een dagje thuis. "Oh fijn dat je dat zelf nu ook inziet. Ik wist dat vanmorgen al, toen je zo lag te hoesten," is Sjrd reactie.

Leeuwarden moet maar een dagje wachten, dit is ook vakantie.

Dat er in september al pepernoten (dit zijn pepernoten ja!) in de supermarkt liggen vind ik helemaal niet erg.

En dat hij nu nog een etappe van de Vuelta kan kijken vindt Sjrd helemaal niet erg. Hup Tom.

Inmiddels ben ik dermate bijgetrokken dat een klein uitje er toch nog inzit.

Sjrd laat even zien welke route hij vanmorgen hardlopend heeft afgelegd. Die man is niet te stoppen. Om het vakantiegevoel te vergroten blijkt er ook nog een Seine te bestaan in Terherne.

Ons uitje behelst de AH in Joure. Alwaar ze anti-bacteriële sokken verkopen. Waarom in godsnaam zou ik die moeten kopen?

Het is weer gelukt.

De zon staat zich op het randje van deze dag nog even enorm uit te sloven.

Zie mij hier eens even digitaal zitten websessieën. Alle ambassadeurs van de NCFS worden vanavond bijgepraat over de laatste stand van zaken rondom onze favoriete ziekte.

Mijn lenskapje ben ik elke dag wel een keer kwijt. En steeds als ik denk dat het nu echt definitief verdwenen is, blijken de kabouters het alsnog in mijn tas teruggelegd te hebben.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Sarah zei

Het blijft toch een magisch fenomeen dat de mannen vaak eerder weten wat voor dag het voor ons wordt dan wij zelf he?! Hoop dat je de volgende dag fijner wakker wordt! X

Petra Willems zei

wat zijn het toch heerlijke schoentjes!