maandag 14 september 2015

Plog 257 - De nieuwe sokken tactiek

Wat deed ik op 14 september 2015?

Het is onrustig in mijn hoofd. Mijn lijf is nog een beetje moe van gisteren en mijn hoofd wil daar misbruik van maken. Het eeuwenoude dilemma: wel gaan sporten of toch maar niet. Omdat mijn haar echt te vettig is om mee over straat te kunnen, neem ik sowieso eerst een douche. En gek genoeg knap ik daar genoeg van op om mezelf toch een schop onder de kont te geven. Hups, gauw naar de goeroe met het vege lijf!

Wat in zo'n geen-zin-om-te-gaan-sporten geval ook vaak helpt is een paar nieuwe sokken. Die voelen nog zo zacht en warm en motiverend. Ik zou zeggen probeer het eens.

Weer thuis ben ik enorm voldaan. En nul bezweet. In plaats van opnieuw douchen maak ik het geld over dat gisteren bij elkaar is verzameld.

Het gebonk in mijn hoofd gaat niet over. Dan maar de hulp van deze rakkers inroepen.

Omdat ik me erg sportief voel verruil ik het ene sportpak voor het andere.

Zo te zien heeft Sara haar witte joggingpak aangetrokken. We zijn zo'n symbiose.

Dit was ooit mais hè. Dus in feite ben ik gewoon goed bezig.

Op zolder gaat het ook maar door. Met je witgoed.

We zijn het laatste bezorgadres vandaag. Maar er zijn weer roze koeken dus de week is gered.

De cadeautjes van deze week. Ik moet het nog zien gebeuren. Bovendien waren we meer geholpen geweest met de vleeswaren die wel besteld maar niet geleverd zijn.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Ik heb me altijd al afgevraagd wie er toch vrijwillig kikkererwten en quinoa eet. Maar nu weet ik het: NIEMAND! Dus krijgen de mensen het bij wie ze vleeswaren "vergeten" te leveren. Als vleesvervanger! Ze proberen jullie een lesje te leren: Word vegetariër!