donderdag 17 september 2015

Plog 260 - Die sokkentruc werkte vandaag niet

Wat deed ik op 17 september 2015?

Ja Sara, dat was weer een avontuur net hè. Toen jij die brutale buurtkat achterna ging die zich in onze achtertuin had verschanst. Ik heb nog nooit een kat zo angstig zien kijken, bungelend aan een muur. Ternauwernood ontsnapt aan jouw slagtanden.

Hou je goed in de gaten of hij er nog zit?

En dat allemaal nog voor het ontbijt.

Maar goed, nu ontbijt ik doorgaans nooit heel vroeg. Vandaag is dat niet anders.

Bovendien heb ik vandaag een rustdag. Body says no. Alle plannen dus van tafel geveegd en mezelf met mijn laptop op de bank genesteld. Alleen John kan me vandaag redden.

Samen met Martijn.

Overgoten met een sausje Sophie. En meid in godsnaam, blijf zoals je bent.

Als je goed kijkt zie je een vreemd mannenlijf in het ketelhok staan. Hoewel, echt vreemd is de man inmiddels niet meer, met onze rammelige cv-ketel. En die opgestapelde kratten vintage speelgoed doen ook een heel ander beeld vermoeden.

De aanwezigheid van de beste man geeft mij mooi de gelegenheid nog wat was weg te vouwen. En aan mijn conditie te werken, aangezien hij tot twee keer toe de voordeur dicht liet waaien terwijl ik met een hoop sokken zonder magie in de weer was.

Wat een dag hè Saar. Er zit echt vrijwel niks in. Morgen beginnen we gewoon weer opnieuw.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Ik vind de kreukels van Sophie erg fascinerend. Het zet me erg aan het denken over mijn eigen kreukels. Wel, niet, wel niet. Ja, ik snap haar wel.