maandag 12 oktober 2015

Plog 285 - Het hervullen der teckel

Wat deed ik op 12 oktober 2015?

Hartelijk donorweek! Moet ik het belang van registratie nog toelichten? Wist je trouwens dat de kans dat je daadwerkelijk iets kunt donoren na je dood maar 1 op 10.000 is? En dat je ook kunt donoren als je zelf ziek bent? Zelf heb ik ook 'ja' gezegd tegen orgaandonatie. Mijn huidige longen wil ik niemand aandoen maar met de rest van mijn organen is vooralsnog weinig aan de hand.

Over mijn eigen longen gesproken. Laat ik die nog maar eens verwennen met een verse gift Tobramycine.

Ik lees al mijn kaartjes nog eens door die ik de afgelopen week ontvangen heb. Het doet erg goed te weten dat er mensen meeleven en dat laten blijken. Voor de eerste keer of voor de tigste keer. LIEF!

Het lijkt me een uiterst geschikte dag om mijn nieuwe tijgertrui aan te trekken. Op de een of andere manier heb ik in de huidige fase behoefte aan dierenprints.

Goed. Het zonnetje schijnt, het is tijd voor het eerste revaliderend rondje door de wijk.

Het voordeel van standje traag is dat ik goed rond kan kijken. Het liefst in huiskamers. In een volgend leven word ik interieur stylist.

Er is van alles gebeurd sinds ik hier voor het laatst liep. Het baart maar raak in de vinex.

Gebouwd wordt er ook weer volop. Dat is een goed teken.

Ook aan de andere kant van de singel is geworpen.

Hè hè, poeh poeh. Dat waren 770 pittige meters. Even gestrekt nu.

Hé een pakket! Daar klom ik graag de bank voor af.

Er zit een dinotrui in. Blijkbaar heb ik in deze fase van de strijd ook heel erg behoefte aan een trui met dino's. Het is niet anders.

Laat ik nu dan nog maar eens een aflevering kijken van Andy en Melisa. Altijd verheffende televisie.

De bel blijft maar gaan zeg. Nu weer een nieuwe lading medicijnen. Op zich geen overbodige luxe.

Door met Jeuk. Erg geestig.

Er staan nieuwe aflevering van Dicte op Netflix! Om dat te vieren is Dicte met haar kleren aan bij een foute kerel in de jacuzzi gesprongen. Gekke meid.

Bij Albert zijn ze ook een beetje gek geworden. Je kunt een heel deftig bestek bij elkaar sparen. Alleen moet je dan wel voor € 11.000,00 boodschappen doen. Op verzoek van mijn schoonmoeder sparen we stug door. We zijn al hard op weg voor vier taartvorkjes!

Het droeve lot van Trixie de teckel. Als Sara niet kijkt stop ik al het vulsel gewoon weer terug. Kan ze het morgen weer lekker eruit peuteren.

Hej hej.

Geen opmerkingen: