woensdag 14 oktober 2015

Plog 287 - Geen weer voor een wandeling

Wat deed ik op 14 oktober 2015?

De dag begon schrikbarend vroeg hier. Eerst kwam mijn moeder iets ophalen en een uur later komt de koerier van Eurocept een doos infuusspullen afgeven.

Sara zendt uit dat zij echt nog niet aan de dag gaat beginnen na zoveel onderbrekingen.

Oké, dan vermaak ik me wel in mijn eentje met infuus wisselen, ontbijten, sprayen en uitzending gemist kijken.

Goed te doen zo.

We leven al een week uit wasmanden. Tijd om daar verandering in aan te brengen.

Stapels gesorteerde sokken. Zo moet dat.

En ook nog gewassen en aangekleed. Het moet niet gekker worden.

De woensdagthee met mam is weer afgelopen.

Het mandarijnenseizoen is geopend. Altijd spannend hoe die eerste smaakt. Droog? Vol pitjes? Zuur? Nee. Goed te doen.

Of ze een koekje mag.

Het vaste avondgezicht. Sara, mijn twee tassen en ik op de bank. Moe genoeg om naar bed te gaan maar nog moeten sprayen en daar geen zin in hebben. Alvast een klein voorslaapje doen, wakker schrikken en alsnog moeten sprayen. Iedere avond weer. Waarom toch?

Hej hej.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een super leuke trui heb je aan , ik heb een vraagje , waarom doe je je infuuslijn niet met tape op je arm omhoog onder je kleding natuurlijk en dan je infuuslijn ook onder je bh bandje en dan naar beneden kun je via je taille om een broekriem of schoudertasje dragen , zo ben je van je losse infuuslijn af , ik blijf met die lijn overal achter haken .
veel beterschap lieve groetjes manon

Irène zei

Hoi Manon!
Mijn huid raakt snel geïrriteerd van al die plakkers dus ik beperk het tot het minimale. Tijdens een kuur is mijn huis erg gevoelig, na het douchen jeukt het nog lang na. Smeren met bodylotion helpt niet en bovendien is dat nu ook veel te vermoeiend.
Gelukkig heb ik geen last van de zwabberende lijn, je went eraan. En soms blijf ik inderdaad eens hangen maar dat doet geen zeer. Ik jodel harder als mijn sondevoeding loopt en ik wegloop zonder mijn rugzak. :-)