donderdag 29 oktober 2015

Plog 302 - Soms heb je gewoon je eigen schapenvacht nodig

Wat deed ik op 29 oktober 2015?

Zie je wel. Alles is nog hetzelfde. Ik smeer boterhammen met vlees die Sara besnuffelt.

Ik heb goed geslapen en voel met niet heel down. Wel prikken er af en toe wat traantjes en soms rollen ze zomaar over mijn wang. Maar onder de douche merk je daar weinig van.

Gisteravond informeerde ik al de mensen die ik het nieuws persoonlijk wilde vertellen. Zonet heb ik mijn plog van gisteren online gezet. Ik kan niet anders, ik verwerk de dingen nou eenmaal op deze manier. Iedereen mag het weten, het is geen geheim. Het is echter wel aan mij hoe ik er vanaf nu mee omga en met wie ik wat deel. Ik weet nu nog niet hoe dat zal gaan maar ik merk het vanzelf, en jij waarschijnlijk ook. Post krijgen vind ik in elk geval heel erg fijn. En soms komt een kaartje precies op het juiste moment. Dankjewel lieve Rt.

Nou Sara, als jij zo kijkt weet je vast hoe laat het is. Thuisblijftijd.

Mam en ik gaan even lekker de zinnen verzetten. In winkels. Groetjes!

Volgens mij zijn we goed geslaagd allebei. Mijn eigenste schaapje zit in elk geval als gegoten.

Retail therapy helpt echt!

En ik kocht ook nog een verlichte ster bij de Hema. We kunnen niet genoeg licht om ons heen hebben de komende tijd. Licht was er vandaag ook in de vorm van heel veel lieve reacties via de sociale kanalen. Dankjewel daarvoor. Dat doet mij, ons, erg goed.

En dan mag ik nu toegeven aan mijn alles verzengende vermoeidheid.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Lotus Lilly zei

Het is pittig. En ik heb het idee dat alles wat ik zeggen kan niet de lading dekt die het verdient. Weet dat ik met tranen in mijn ogen aan jullie denk. En ik het daarnaast ook zo mooi vind dat je zo liefdevol wordt omringt door de mensen die je lief zijn. XX

MijnPlog zei

Heftige tijden voor je. Ik leef mee!