vrijdag 30 oktober 2015

Plog 303 - Gratis tip: na iets stoms naar de kapper

Wat deed ik op 30 oktober 2015?

Goedemorgen. Bij gebrek aan brood schuif ik maar twee rijstwafels naar binnen. Ook prima.

Het gebrek aan brood is opgelost. Wonderlijk hoe snel zoiets geregeld kan worden.

Het is op de kop af acht weken geleden dat ik bij de kapper zat. En uitgerekend vandaag vind ik het eigenlijk wel leuk zitten.

Naar de kapper?! Nee Sara, daar hoef jij je snuit niet te laten zien. Je broer, Rover zaliger - met het groene feestmutsje - moest iedere zoveel maanden naar de hondenkapper voor een plukbeurt. Dat was geen feest voor hem. Jij moet alleen maar een of twee keer per jaar in bad. Geruststellend niet?

Het plukken blijft mij bespaard. Ik laat het bij het opfrissen van mijn kleur.

En in de tussentijd kan ik mooi bij lezen hoe het nu eigenlijk echt zit met Sabia en haar vermeende zwangerschap. Volgens de nieuwste lezing deed ze een Boris Beckertje. Weten we allemaal nog hoe dat ging? Nee? Nou, Google zelf maar even.

Nog even de windmuts op.

En daarna knutselt Nnc een toffe visgraatvlecht in mijn haar. De mogelijkheden met lang haar zijn echt eindeloos. Alleen jammer dat ik er altijd een paar extra handen voor nodig heb. Als ik het zelf zou proberen pluk ik mezelf alsnog kaal, van frustratie.

Ga je nog even naar de supermarkt, loop je Js en Hnn tegen het lijf!

Weer thuis ga ik aan de slag met de volgende ronde van mijn opknapprogramma. Na al die weken joggingbroeken en slappe staartjes heb ik wel weer eens zin om mezelf wat meer te tunen.

Sara heeft ondertussen de woonkamer onder handen genomen. Ze heeft het weer piekfijn voor elkaar.

Nee Carrie Mathison. Jij komt met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nooit meer van je CIA-verleden af.

Hej hej.

Geen opmerkingen: