donderdag 5 november 2015

Plog 309 - Boom zonder naam

Wat deed ik op 05 november 2015?

Meteen maar douchen? Hebben we dat in elk geval gehad.

Het sport ook veel lekkerder als je fris gewassen bent. Of nou ja, sporten. Ik noem het steeds zo maar het is meer bewegen voor ouderen bij de fysiotherapie. Hoewel er ook vaak een oude man is die zich een uur lang het schompes trapt op een hometrainer. Met heel veel zweet. Dus eigenlijk zegt leeftijd niet zoveel. Longfunctie des te meer, hahaha!

Een tip: let niet op de beschuitjes op de voorgrond.

Zie je, het kan zo gebeurd zijn.

Whoppa! Voor het eerst sinds de kuur weer 20 minuten achter elkaar gelopen, in een constant tempo en ook nog met wat geklets tussendoor en zonder naar adem te snakken. 

Op deze boom kijk ik meestal uit als ik op de loopband sta. Toen hij geplant werd, ergens eind jaren tachtig van de vorige eeuw, was ik daarbij. Geen idee waarom ik een van de uitverkorene was, maar het maakt wel dat ik een beetje een band met hem heb. Met deze uh... Ik wil dan ook proberen hem een jaar lang elke maand te fotograferen.

Dit is het boompje op 30 april 1989. Nog kaal en klein en hevig versierd bovendien. Korte kapsels waren trouwens in. Ik zeg het maar even.

Alweer lieve post! Op alle kaarten wordt verwezen naar mijn te nemen beslissing. Oh ja, denk ik dan. Dat is ook zo. Ik moet ergens over nadenken. Over iets groots en belangrijks. Een week later lijkt het alweer zo'n ver-van-mijn-bed show. Nu ik me beter voel ben ik er eigenlijk niet mee bezig. Wil ik er ook niet mee bezig zijn. Komt tijd komt raad, of zo. Weet ik veel.

De hoogste tijd voor iets luchtigers. Met Gossip Girl zit je dan wel geramd hoor. Die rijkeluiskinderen uit New York, die hebben pas problemen!

Sara houdt ondertussen de buurt in de gaten. Iemand moet het doen.

Oh heerlijk, Hello Goodbye begint weer. Met Joris. Sommige dingen moet je ook niet willen veranderen.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Ik geloof dat ik ze alle 6 ken...daar bij die boom. Leuk dat jij nog van die foto's hebt. Als ik weer bij jou ben moet je zorgen dat je die eens van zolder haalt hoor.